Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen42
tag
válasz
home.barista
üzenetére
Ok, szóval azt úgy nem írtam, hogy "mindig" igaza van, de talán tényleg kissé túltoltam.
Csak abból indultam ki, hogy azokban a témák amik engem érintettek vagy érdekeltek konkrétan mind beigazolódtak idővel, pedig támadták ezerrel.
Én ennyit látok belőle, a teljes munkásságát nem ismerem.
Viszont te konkrétumok nélkül írtál róla és ex cathedra, alapjaiban vitatod el tőle a tudományosságot csak mert nincs élelmiszeripari vagy biokémiai végzettsége? Ezt sem nevezném épp tudományosnak. Lehetnek valakinek remek és stabilan álló metaanalízisei egy témában anélkül, hogy képesítése volna róla. (Sőt feltalálók és szobatudósok sokasága jutott a múltban úgy komoly eredményre, hogy nem kötötték meg őket a képzettségből származó bilincsek, azok melyek miatt elfelejtettek kételkedni, ami pedig a tudományos munka elengedhetetlen feltétele) Szendi úgyan nem talál ki újat csak jól illeszti össze a részeket, ugyanakkor autodidakta módon is de folyamatosan képzi magát, hogy ne érhessék támadások.
Én sem akarom ezzel szennyezni a kávés fórumot, de legalább privben írd meg, hogy konkrétan mi(k)re gondolsz. Csak pár dolgot.
Vagy még jobb, ha ennyi hibát találsz az írásaiban, miért nem írod meg neki? Nekem mindig is olyannak tűnt aki megfelelő érveléssel meggyőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest