Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Frinsa Collective JÁVA, most kóstoltam. 9Barista+Kinu M47C és Fellow Ode+textilszűrő. Gondolom az eljárás miatt van ez, de elég sötétek a szemek, a Kinuval is úgy szaladt le, mint valami olasz pörkölés. Térfogatra is úgy viselkedik, mint a sötét kávék. Ezt próbáljátok ki mindenképp, nagyon különleges. A kapor a domináns már illatban van, ízben meg aztán pláne. Emellett édeskés is, ez lenne gondolom a mangó, bár én inkább szőlős vonalat mondanék rá. Délután a La Scala+Baratza Sette párossal is megvallatom. Nekem beváltak ezek a filter pörik eszpresszónak is. Nem olyan gusztusosan jönnek le, mint egy sötétebb pörkölés, de ízben nagyon korrekt.
#101998TOZ: nem tudom hogy milyen ez a 4 körüli állás, de ezt is kipróbálom, még ezzel a kávéval. Azért se értem, hogy hogyan működik nálad, mivel most 1.3 álláson voltam 15 gramm esetén, és pont 3 percet tudtam összehozni így: 15g kávé, 35g bloom 45s-ig, majd 75s-ig 150g, aztán megkapta a maradékot is 250g-ig és kb 3 perc volt, mire lecsorgott. Ja, izé. "MM es FO élmény", ez mit jelent?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kingston DDR4 8GB 2400MHz ram
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest