Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Frinsa Collective JÁVA, most kóstoltam. 9Barista+Kinu M47C és Fellow Ode+textilszűrő. Gondolom az eljárás miatt van ez, de elég sötétek a szemek, a Kinuval is úgy szaladt le, mint valami olasz pörkölés. Térfogatra is úgy viselkedik, mint a sötét kávék. Ezt próbáljátok ki mindenképp, nagyon különleges. A kapor a domináns már illatban van, ízben meg aztán pláne. Emellett édeskés is, ez lenne gondolom a mangó, bár én inkább szőlős vonalat mondanék rá. Délután a La Scala+Baratza Sette párossal is megvallatom. Nekem beváltak ezek a filter pörik eszpresszónak is. Nem olyan gusztusosan jönnek le, mint egy sötétebb pörkölés, de ízben nagyon korrekt.
#101998TOZ: nem tudom hogy milyen ez a 4 körüli állás, de ezt is kipróbálom, még ezzel a kávéval. Azért se értem, hogy hogyan működik nálad, mivel most 1.3 álláson voltam 15 gramm esetén, és pont 3 percet tudtam összehozni így: 15g kávé, 35g bloom 45s-ig, majd 75s-ig 150g, aztán megkapta a maradékot is 250g-ig és kb 3 perc volt, mire lecsorgott. Ja, izé. "MM es FO élmény", ez mit jelent?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest