Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
Én egyébként pont fordított cipőben jártam/járok, mint te
Én a filteres vonalról érkezem, és világ életemben nem igazán voltam oda az espresso-ért. Szóval örültem, hogy ilyen olcsón meg lehet úszni ezt a hobbit és el lehet kávézgatni itthon magamnak. Aztán miután "kinevelkedtem" a filteres vonalon, gondoltam teszek egy próbát az espresso irányba is, és onnantól jöhetett a lejtő. Most meg szinte "frusztrál" a filteres adventi naptár, mert nincs itthon elég őrlő ahhoz, hogy állítgassak espresso és filter között
Meg persze el kell fogyni az 50g filternek is naponta a naptár szerint
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Assetto Corsa Rally
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a filteres vonalról érkezem, és világ életemben nem igazán voltam oda az espresso-ért. Szóval örültem, hogy ilyen olcsón meg lehet úszni ezt a hobbit és el lehet kávézgatni itthon magamnak. Aztán miután "kinevelkedtem" a filteres vonalon, gondoltam teszek egy próbát az espresso irányba is, és onnantól jöhetett a lejtő. Most meg szinte "frusztrál" a filteres adventi naptár, mert nincs itthon elég őrlő ahhoz, hogy állítgassak espresso és filter között
Meg persze el kell fogyni az 50g filternek is naponta a naptár szerint