Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Végre elkezdtem használni a múltkor említett, alis kávéőrlőt (nyaralások és egyebek miatt csak most jutottam el idáig), kávénak pedig kezdésnek az impresso Colombia-t választottam. A kéziőrlő szuper, nagyon minőségi darabak tűnik, maximálisan elégedett vagyok vele, és a Moka Expressben lefőzve a végeredménnyel is több mint meg voltam elégedve. Technika szempontjából James Hoffmann videóját követtem. Előtte pár napig előre őrölt (véletlen azt rendeltem), budget kávéval (a bejáratás végett) kínoztam magam, ahhoz képest nyilván dimenzióugrás volt, de úgy általában is kiválónak véltem kezdésnek.
Amit nem tudok, hogy milyen finomságra kéne őrölnöm. A linkelt videóban ugyan van szó erről, de csupa más dologhoz van hasonlítva, amik közül én egyet sem használtam, így fogalmam sincs mi lenne jó. Az őrlő leírásán 16-21 klikk-re volt írva a mokka (feltételezem, mert az angol nem az erősségük), én egy jó 18-at lőttem be kezdésnek. Így a boltinál egyértelműen durvább, úgy gondolom valami ilyesmi lenne a cél, de nem tudom pontosan mire kellene lőnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás