Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madmike #5919 üzenetére
Szia.
Nekem ma jött meg az őrlő és van 3 db + alátét. Először gondosankicsomagoltam kora délután és alaposan??? átnéztem minden zacsit....ezután összeállítottam kicsit bekapcsoltam (még nincs hozzá más) és a konyhaasztalon csináltam neki helyet. Tetszett. Később a "nagyobb" kv-topikot olvasgattam, majd az ottani összefoglalót és ráakadtam egy fórumozó leírására a darálóról mit hogyan és rájöttem, nekem sincs alátét....előszedtem a jól elrakott dobozt és a többi zacskó és egyéb csomagoló anyag között volt egy vékony, jól összecsavart nylon zacsi, amiben szinte hihetetlen módon ott volt a 3 db alátét. Azért hihetetlen mivel tapintásra sem lehetett érezni meggyőződésem volt kicsomagoláskor, hogy az üres.....szerintem nézd át te is még egyszer.
Sőt, a tartozékokhoz nem írtad be, hogy 2 db perselyszerű plexi vagy akármi is van amit az adagoló cső alá gondolok egyiket ha karba őrlünk, másikat ha dobozba.
Bocsi most olvasom, hogy használtan vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő