Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
A filteres kávé fog olyan ízélményt nyújtani, mint az instant Frei Tokiói Málna kávé csokoládéval?
Még mielőtt megnyomom a vétel gombot mindenféle drága cuccra, gondoltam rákérdezek.
Nobrainernek tűnik a válasz, de remélem van valamelyikőtöknek valós tapasztalata mindkettővel.
Hosszú kávét szoktam belőle készíteni. Sötétebb színűre, gondolom jobban pörkölt (?)
Nagyon itatja magát, pedig korábban nem szerettem a kávét.
Hasonló ízélményt szeretnék elérni és nem tudom milyen kávé vagy kávékészítési mód áll hozzá közel?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LEGO Karácsonyfa eladó!
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítás DJI Mini 4 PRO gépekhez
- Seiko óra - SKA783P1
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás