Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
layerke
üzenetére
En voltam a szegedi epamnal, nem mondanam, hogy rossz, avagy nem tudom mit hallottal. Fokent kezdobbeknek adott a fejlodesi lehetoseg. Sok belso trening kepzes adott. Mondjuk lehrt alairatnak egy 1-2 eves szerzodest, ami vitathato, de azert kapsz is erte valamit.
Persze akad ott is belso "politika". Nekem anno sikerult kifogni egy katasztrofalis fonokot, de ezek igazabol barhol elofordulhatnak, tobbe-kevesbe. Szerencse kerdese is. De amugy meg lehet mozogni van egesz sok projekt.
Plusz ahogy emlitettek van azert meg mas ceg is, epam, nng, oce, cas, ... (a multkor lattam valami ujabb ceg hirdeteset is, de a nevre nem.emlekszem)EQMontoya: A ceg regota jelen van, de ugye nem annyira regen koltoztek be az uj irodaepuletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest