Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
layerke
üzenetére
En voltam a szegedi epamnal, nem mondanam, hogy rossz, avagy nem tudom mit hallottal. Fokent kezdobbeknek adott a fejlodesi lehetoseg. Sok belso trening kepzes adott. Mondjuk lehrt alairatnak egy 1-2 eves szerzodest, ami vitathato, de azert kapsz is erte valamit.
Persze akad ott is belso "politika". Nekem anno sikerult kifogni egy katasztrofalis fonokot, de ezek igazabol barhol elofordulhatnak, tobbe-kevesbe. Szerencse kerdese is. De amugy meg lehet mozogni van egesz sok projekt.
Plusz ahogy emlitettek van azert meg mas ceg is, epam, nng, oce, cas, ... (a multkor lattam valami ujabb ceg hirdeteset is, de a nevre nem.emlekszem)EQMontoya: A ceg regota jelen van, de ugye nem annyira regen koltoztek be az uj irodaepuletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest