Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
fura, mert ahol én jártam, mindenhol scrumolni akartak és ölni tudtak volna egy jó scrum masterért. mondjuk az más kérdés mennyire értenek hozzá, de legalább akartak. egyébként helyes ez az irány, bár tény, hogy nem mindenhol lehet scrumolni.
devops alatt mi értesz? minden cég szeretne devopsozni, viszont az elenyésző része tudja mi az és mire is kell neki egyáltalán.
update: szerintetek hol/hogyan lehetne scrum masteri vagy product owneri tapasztalot szerezni? mert amíg ez nincs, addig nem vesznek fel ilyen pozícióba, viszont addig sosem lesz. amolyan 22-es csapdája, hacsak nem kinevelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest