Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt

Olvasni csak pontosan érdemes
"egy képzett szorgalmas budapesti 35-40 éves férfinak évi 12 millió forint bevétel reális cél."
Aláhúztam Neked a fontos szavakat. Te valóban úgy gondolod, hogy egy KÉPZETT és SZORGALMAS férfinek REÁLIS cél a havi 1 milla?
Egy IGEN/NEM választ kérnék.
Ha igent válaszolsz, kérlek áruld el a titkot, hogy tudom megcsinálni és mellettem a pesten élő képzett és szorgalmas férfiak százezrei
(kérlek itt teljesen szabályosan megkeresett adózott, nem számla nélküli, nem átkönyvelt, hajléktalanra íratott céges, állami megrendelések nélküli hosszútávú opciót írj le pár végzettségre lebontva)Komolyan mondom, hogy kezdem szégyellni magam - és impotenciát is okoz
-, hogy tavaly és előtte közel a 35-höz, csak 8,4 milla volt a bevételem egy évben, és ezt a bevétel szintet nem tudom fenntartani huzamos ideig. 
Ja, és megjegyzem ez SOHA SEHOL Oroszországtól az USA-ig nem reális általánosan, hogy egy két éves fizuból tudsz venni egy 60 nm-es kéglit kp-ra - a jövedelmed helyén -, mert szorgalmas és képzett vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-, hogy tavaly és előtte közel a 35-höz, csak 8,4 milla volt a bevételem egy évben, és ezt a bevétel szintet nem tudom fenntartani huzamos ideig.