- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Most Te igazából ezzel mit akarsz mondani?
Hogy baromság amit írtam és manapság a kezdő fizu úgy általánosságban szellemi területen jóval magasabb?Mennyi akkor jellemzően a kezdő fizu Bp-n áruld el nekünk.
Persze 750-800-al is belehet kerülni vezetőképző programba, de mivel ritka az ilyen felesleges megemlíteni.
Amúgy meg írtam én bárhol olyat, hogy x évvel ezelőtt mennyi volt a kezdő fizu?
Azt is figyelembe kell venni, hogy válság alatt, után ezek a bérsávok nem igen mozdultak el.
"Hát akkor nem oda kell menni, ennyike."
Pont a kommentem vége maradt le. A többség tudja, hogy ez befektetés, lehúz ott pár évet utána meg bárhová felveszik, a többi jelentkezővel szemben magasabb fizetésért, gyakran akár pár év után már vezetői pozícióban találhatja magát az ember.
Olyan ez mint az idegen légió vagy az elit egyetemek, de hát ezt 10 éves multis tapasztalattal tudhatnád...Amúgy meg ha nekem nem hiszed, lapozd fel pl a Hays Salary guide-ot. Kb hasonló számokat fogsz látni, de vélhetően a Hays is csak ratyi cégekkel áll kapcsolatban...
Kereslet-kínálat. Ha százával jelentkeznek az állásra minek adjon magasabb bért a cég?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest