Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Most Te igazából ezzel mit akarsz mondani?
Hogy baromság amit írtam és manapság a kezdő fizu úgy általánosságban szellemi területen jóval magasabb?Mennyi akkor jellemzően a kezdő fizu Bp-n áruld el nekünk.
Persze 750-800-al is belehet kerülni vezetőképző programba, de mivel ritka az ilyen felesleges megemlíteni.
Amúgy meg írtam én bárhol olyat, hogy x évvel ezelőtt mennyi volt a kezdő fizu?
Azt is figyelembe kell venni, hogy válság alatt, után ezek a bérsávok nem igen mozdultak el.
"Hát akkor nem oda kell menni, ennyike."
Pont a kommentem vége maradt le. A többség tudja, hogy ez befektetés, lehúz ott pár évet utána meg bárhová felveszik, a többi jelentkezővel szemben magasabb fizetésért, gyakran akár pár év után már vezetői pozícióban találhatja magát az ember.
Olyan ez mint az idegen légió vagy az elit egyetemek, de hát ezt 10 éves multis tapasztalattal tudhatnád...Amúgy meg ha nekem nem hiszed, lapozd fel pl a Hays Salary guide-ot. Kb hasonló számokat fogsz látni, de vélhetően a Hays is csak ratyi cégekkel áll kapcsolatban...
Kereslet-kínálat. Ha százával jelentkeznek az állásra minek adjon magasabb bért a cég?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest