Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vision

veterán

Igazándiból annak örültem volna, ha egy jelenleg is senior BA-ként dolgozó ember ír, mert a fejlesztői/üzemeltetői fizukkal nehéz ezt így összevetni. Voltam nagy bankoknál, pénzügyi szolgáltatóknál, informatikai tanácsadó/fejlesztő cégeknél, Lufthansánál, de mindenhol rosszabb fizukkal találkoztam. Egy cég volt, ahol a fejvadász 850-nel bíztatott, de az meg Fehérváron lenne. Napi +2 órát megér nekem ez a br. 100 ezer difi, a mostani hely 15 perc BKV-val.

Egyébként vélelmezem, hogy még keresni fognak, mert eleve ebben maradtunk a GE-nél és a Citinél is. Előbbinél már director szinten voltam, most jönne az 5. kör. De nem hiszem, hogy szignifikánsan több pénzt adnának. Ahhoz már nagyon senior mérnöknek kell lenni, de inkább vezetőnek, és unom is már, hogy ennire húzzák az időt. Picit azt érzem, hogy se lenyelni, se kiköpni nem tudnak. IT-s és közgazdász végzettségem is van, és nem tudják eldönteni, hogy hova tegyenek például a GE-nél, inkább finance-re, vagy inkább vasközelbe. Ez többször is szóba került. A mostani helyen 1 nap alatt ajánlatot adtak, azért ez nem semmi!

És látjuk itt a topicban is, hogy bruttó 1 milla fölé kerülni még senior fejlesztőként is nagyon nehéz hazai vállalatnál. Nyilván van 1-2 kivétel, de nem tömegesen.

Szerk: nyilván az fel sem merül, hogy nem fogadom el, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Hogy ti mit tapasztaltatok a környezetetekben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés