Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazándiból annak örültem volna, ha egy jelenleg is senior BA-ként dolgozó ember ír, mert a fejlesztői/üzemeltetői fizukkal nehéz ezt így összevetni. Voltam nagy bankoknál, pénzügyi szolgáltatóknál, informatikai tanácsadó/fejlesztő cégeknél, Lufthansánál, de mindenhol rosszabb fizukkal találkoztam. Egy cég volt, ahol a fejvadász 850-nel bíztatott, de az meg Fehérváron lenne. Napi +2 órát megér nekem ez a br. 100 ezer difi, a mostani hely 15 perc BKV-val.
Egyébként vélelmezem, hogy még keresni fognak, mert eleve ebben maradtunk a GE-nél és a Citinél is. Előbbinél már director szinten voltam, most jönne az 5. kör. De nem hiszem, hogy szignifikánsan több pénzt adnának. Ahhoz már nagyon senior mérnöknek kell lenni, de inkább vezetőnek, és unom is már, hogy ennire húzzák az időt. Picit azt érzem, hogy se lenyelni, se kiköpni nem tudnak. IT-s és közgazdász végzettségem is van, és nem tudják eldönteni, hogy hova tegyenek például a GE-nél, inkább finance-re, vagy inkább vasközelbe. Ez többször is szóba került. A mostani helyen 1 nap alatt ajánlatot adtak, azért ez nem semmi!
És látjuk itt a topicban is, hogy bruttó 1 milla fölé kerülni még senior fejlesztőként is nagyon nehéz hazai vállalatnál. Nyilván van 1-2 kivétel, de nem tömegesen.
Szerk: nyilván az fel sem merül, hogy nem fogadom el, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Hogy ti mit tapasztaltatok a környezetetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro 256Gb
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest