Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandleee
tag
Szerintem a Macbook Pro (már a régebbiek is) elegendően a napi munkára és szerintem a legjobbak, de ez privát vélemény. Teljesen megértem azokat, akik Macen szeretnének dolgozni. De a legújabbat kérni, azért már pofa kell, főleg, hogy szerintem egyáltalán nem lett jobb. Aki meg játszani akar, vegyen otthonra konzolt, vagy asztali gépet, céges erőforrást erre használni nem túl etikus.
Azt hittem, hogy evidens mindenkinek, hogy jogtiszta legyen minden sw a céges gépen.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest