Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sigidi

tag

Sziasztok!

Olvasgattam a topikot a múltkori hozzászólásom óta, lenne is pár kérdésem, hátha valaki hasonló cipőben jár/járt.

25 éves vagyok egy Bsc-vel (amit nem igazán használtam ki azóta) + elkezdtem nappalin másik Bsc-t, majd átmentem esti képzésre (prog. inf.). Úgy terveztem, hogy így legalább tudok mellette dolgozni, akár 40 órát is, viszont tapasztalat hiányában gyakornoki pozíciókat céloztam meg. Eddig suli mellett részmunkaidőben voltam pár helyen eladóként, szóval semmi szakmai.
    btw egyetemi évek beleszámítanak az elvárásként kért tapasztalati időbe?

És itt jön a bibi, hogy estisként nem igazán preferálnak, sőt... :)) Pár helyre beadtam már, igaz nem mindig írtam jó tesztet, de ahova szerettem volna menni, ott voltam második körön is.

Mielőtt valaki írja: sok álláshírdetésnél ki is írják, hogy kell nappali jogviszony stb. Ilyenre nem jelentkeztem, vagy ha igen, akkor előtte telefonon érdeklődtem, nekik esti tagozatos megfelel-e.

Ha ez így folytatódik, akkor szerintetek mit csináljak? Várjak még párat, próbálkozzak esetleg olyannál, ahol tapasztalatot is kérnek, vagy nézzek más irányba inkább? Köszi

C++-t tanultam eddig, az állások is C++-osak voltak eddig.

Expect the unexpected.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés