Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Viszont te valószínőleg 10év múlva is ugyanitt fogsz tartani, nekünk még ott az esély a továbblépésre: csoportvezető, osztályvezető, manager, director.
... Ez diploma, prof. nyelvtudás nélkül egy jó helyen nem hinném hogy kivitelezhető. Valahogy el kell kezdeni a karriered épiteni, mind pályakezdő jó summa a 200k, de ha ügyes vagy szépen lépegethetsz előre, nő a fizetésed, kocsit tolnak a segged alá stb... ehhez viszont igencsak diploma kell. Amúgy én egy diplomát még akkor is leraktam volna, ha asztalos szeretnék lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung A17 mobiltelefon
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... Ez diploma, prof. nyelvtudás nélkül egy jó helyen nem hinném hogy kivitelezhető. Valahogy el kell kezdeni a karriered épiteni, mind pályakezdő jó summa a 200k, de ha ügyes vagy szépen lépegethetsz előre, nő a fizetésed, kocsit tolnak a segged alá stb... ehhez viszont igencsak diploma kell. Amúgy én egy diplomát még akkor is leraktam volna, ha asztalos szeretnék lenni...