- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Hello,
Akkor nevesítem a várost is, Veszprém.
Lakásárak 52nm panel + erkély 9-10 misi.
Új albérlet hirdetések 55-60nm : 80-90eHUF/Hó - cégen belül láttam mostanában páratFizetések meg szerintem 60% - 75% körüli érték.
Bármit venni akarok, a helyi viszonyok végett mehetek máshova vagy rendelhetek ( értem ez alatt pl electronikai cikkek, ruha, cipő, bicikli, gyerekcucc.)Étel szerintem mindenüt saccra ugyanannyi. Akkor lepődtem meg amikor tréningen voltunk Pesten és a menza ára saccra 70%-a volt az otthoninak a minősége ,meg a sokszorosa, mivel sokan járnak így megéri kisebb haszonnal is dolgozni gondolom.
Termelői piacot hagyjuk kérlek, szoktunk járni, sokszor nem éri meg a felárat, inkább az Őstermelőtől közvetlenül szoktam mézet, pirospaprikát kecskesajtot venni (vannak jó kollégáim...) Ha kimegy a piacra már nagyon drága lesz....Az szerintem fontos ha a keresetem x és a kifizetni való y (kaja,rezsi,) akkor a maradékot nem szórjuk el. egy részét mindenképpen félre kell tenni. Úgy fogom fel hogy lemondok a jelen kétséges vágyiról a jövőbeni nagyobb jó érdekében.
Miért is szeretem? 5-15 perc alatt otthon tudok lenni kocsival. Ovi 50m belül, közel a Balaton.
Másik oldal: kevesebb cég, esetlegesen kevesebb fizetésért. Kisebb a boltok választéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest