Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Hello,
Akkor nevesítem a várost is, Veszprém.
Lakásárak 52nm panel + erkély 9-10 misi.
Új albérlet hirdetések 55-60nm : 80-90eHUF/Hó - cégen belül láttam mostanában páratFizetések meg szerintem 60% - 75% körüli érték.
Bármit venni akarok, a helyi viszonyok végett mehetek máshova vagy rendelhetek ( értem ez alatt pl electronikai cikkek, ruha, cipő, bicikli, gyerekcucc.)Étel szerintem mindenüt saccra ugyanannyi. Akkor lepődtem meg amikor tréningen voltunk Pesten és a menza ára saccra 70%-a volt az otthoninak a minősége ,meg a sokszorosa, mivel sokan járnak így megéri kisebb haszonnal is dolgozni gondolom.
Termelői piacot hagyjuk kérlek, szoktunk járni, sokszor nem éri meg a felárat, inkább az Őstermelőtől közvetlenül szoktam mézet, pirospaprikát kecskesajtot venni (vannak jó kollégáim...) Ha kimegy a piacra már nagyon drága lesz....Az szerintem fontos ha a keresetem x és a kifizetni való y (kaja,rezsi,) akkor a maradékot nem szórjuk el. egy részét mindenképpen félre kell tenni. Úgy fogom fel hogy lemondok a jelen kétséges vágyiról a jövőbeni nagyobb jó érdekében.
Miért is szeretem? 5-15 perc alatt otthon tudok lenni kocsival. Ovi 50m belül, közel a Balaton.
Másik oldal: kevesebb cég, esetlegesen kevesebb fizetésért. Kisebb a boltok választéka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest