Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsjanek
csendes tag
Üdv!
A héten esedékes értékelés/bértárgyalás a munkáltatómmal (magyar cég Bp). Véleményeteket kérném.
8. hónapja vagyok manuális szoftvertesztelő a cégnél, ebből 3hó a cég projektjén, 4,5hó outsource-ban (saját projektek előkésztési fázisban vannak). Végzettségemet tekintve webmester és rendszergazda vagyok, angolból közepes (étsd megértem amit mondanak, megértetem magam, angolul adminisztrálok stb.), tesztelőként korábban nem dolgoztam. Mindkét projekt esetében nagyon elégedettek velem, ergo beváltam (outsource-nál mondták is, ha munkát keresek, őket hívjam elsőnek
)A közeljövőt tekintve ISTQB CTFL vizsgát tervezek, és kinézőben van egy outsource munka egy multinál, ami érdekesnek tűnik (de lehet, hogy visszarendelnek saját projektre a mostani helyemről).
Jelenleg br. 200at kapok, caf nincs. (Mielőtt lehurrogtok, nem volt olyan releváns tapasztalatom, amivel magasabb kezdőbérért kiabálhattam volna.)
Én netto 180 körüli összegre gondoltam, függően attól is, hogy mennyire hajlandó támogatni a cég pl. CTFL vizsga kapcsán.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)