Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nézd, az egy dolog, hogy nem hiszel nekem, de a bullshit az az, hogy mindenki tudja, hogy soha nem volt így. Nem szokásom a levegőbe beszélni, többnyire csak akkor szólalok meg ha velem történt meg valami, vagy saját szememmel közvetlen közelről láttam megtörténni. Senki sem fog neked egy interjún megígérni semmit, kialkudsz amit tudsz, de a magyarországi viszonyokhoz képest az ténylegesen nagy különbség, hogy igenis van előrelépési lehetőség és ha hajlandó vagy érte megdolgozni, akkor nem is nagy cucc összehozni. 27 hónapja dolgozom ez a munkahelyen és bár én sem azon a szinten kezdtem amin anno abbahagytam Mo-n, mostanra már előrébb járok és a fizetésem pár ezres híján háromszor annyi mint a kezdő volt. Persze nem úgy dolgoztam, hogy csak annyit amit feltétlenül muszáj és közel egy évig széthajtottam a belem, de ugyanezt megcsináltam otthon is, csak jóval kevesebb látszatja volt, mind anyagilag, mind előrelépés tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest