Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Köszi, érdekes dolgokat írtál

Lenne hozzá még kérdésem, ha belefér írd meg, pls
Ha valaki rosszul lőtte be állásinterjún, tehát kissé alálőtt, akkor nincs olyan, hogy ti ajánlatok magasabbat? Nekem volt ilyen a jelenlegi (első
) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből
)
Ehhez kapcsolódóan, ha valaki fölélő, akkor megpróbáltok alkudni vele, vagy megköszönitek, hogy befáradt és kész? Vagy ez mitől függ? Előfordult, hogy engedtetek, és kicsit többet adtatok a tervezettnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből