Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tehPwnerer

csendes tag

válasz KergeK@csa #5332 üzenetére

Köszi, érdekes dolgokat írtál :)
    Lenne hozzá még kérdésem, ha belefér írd meg, pls :)

Ha valaki rosszul lőtte be állásinterjún, tehát kissé alálőtt, akkor nincs olyan, hogy ti ajánlatok magasabbat? Nekem volt ilyen a jelenlegi (első :D ) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből :D )
    Ehhez kapcsolódóan, ha valaki fölélő, akkor megpróbáltok alkudni vele, vagy megköszönitek, hogy befáradt és kész? Vagy ez mitől függ? Előfordult, hogy engedtetek, és kicsit többet adtatok a tervezettnél?

Új hozzászólás Aktív témák