Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
KergeK@csa
üzenetére
Köszi, érdekes dolgokat írtál

Lenne hozzá még kérdésem, ha belefér írd meg, pls
Ha valaki rosszul lőtte be állásinterjún, tehát kissé alálőtt, akkor nincs olyan, hogy ti ajánlatok magasabbat? Nekem volt ilyen a jelenlegi (első
) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből
)
Ehhez kapcsolódóan, ha valaki fölélő, akkor megpróbáltok alkudni vele, vagy megköszönitek, hogy befáradt és kész? Vagy ez mitől függ? Előfordult, hogy engedtetek, és kicsit többet adtatok a tervezettnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) munkahelyemen, hogy én mondtam egy X összeget, és erre közölte a HR-es, hogy Y-ra gondoltak, és Y > X, bár nem sokkal. Mástól is hallottam ilyesmit. Bár az én esetemben hozzátartozik, hogy ez egy oktatással egybekötött junior program volt végzősöknek/frissdiplomásoknak, egyszerre 5 embert vettek fel és mindenki pontosan ugyanannyit kapott, csak előtte tájékozódásképpen megkérdezték, hogy amúgy mire számítunk. Így valószínű, hogy volt olyan is, aki többet kért volna. Ja meg az is hozzátartozik, hogy ez 2 éve volt, és azóta nem emelkedett a fizetés, míg más régebbi dolgozóknak kétszer is. (Lehet, hogy nem véletlen, hogy már csak 2-en vagyunk az 5-ből