Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
Nem egészen értem a választ.
Az első bekezdéssel nem értek egyet, nehogy már attól legyen jó egy vezető, hogy nincs szabadideje. Nálunk a vezetőség összes tagjának csak hűlt helyét találod 4-kor az irodában, de simán előfordulhat, hogy korábban is. De van köztük olyan, aki 0-24 osztja meg a hülyeségeket facebookon. Pont te írod a későbbiekben, hogy ők is csak emberek. Pontosan annyi szabadidejük van, mint bárki másnak. És azt akár fórumozással is tölthetik. (Oké, pl. vannak olyan vállalkozók, akik 24/7 dolgoznak, mert hajtani kell, hogy legyen megrendelés, meg egyedül intéz mindent, mert nem engedheti meg / sajnálja a pénzt arra, hogy embereket vegyen fel a különböző ügyek intézésére. De azért mondjuk egy középvezetőnek egy multinál - aki mondjuk egy csoportot/részleget vezet - ugyanúgy 40 munkaóra egy hét.) Titoktartási kötelezettsége meg egy tápláléklánc alján álló mezei juniornak is lehet. De pont ezért jó egy névtelen fórum, ahol a fontosabb adatok kiadása nélkül tud ezekre válaszolni. Attól, hogy közli, hogy pl. "többszáz fős multi, nálunk x-y bérsávok vannak", még nem derül ki egyáltalán, hogy ez hol van, és hogy ki ő. És nem is ez érdekel engem.A második bekezdést főleg nem értem. Nem szidtam senkit. Egy pillanatra sem felejtettem el, hogy egy céget emberek alkotnak. Nem értem, hogyan jön ez ide. A ködösítéssel kapcsolatban igazad van, de pont azért van ez a fórum, hogy a ködöt oszlassuk (bár egyesek inkább villogásra, mások meg keserves sírásra használják, de ez más kérdés.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest