Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
Nem egészen értem a választ.
Az első bekezdéssel nem értek egyet, nehogy már attól legyen jó egy vezető, hogy nincs szabadideje. Nálunk a vezetőség összes tagjának csak hűlt helyét találod 4-kor az irodában, de simán előfordulhat, hogy korábban is. De van köztük olyan, aki 0-24 osztja meg a hülyeségeket facebookon. Pont te írod a későbbiekben, hogy ők is csak emberek. Pontosan annyi szabadidejük van, mint bárki másnak. És azt akár fórumozással is tölthetik. (Oké, pl. vannak olyan vállalkozók, akik 24/7 dolgoznak, mert hajtani kell, hogy legyen megrendelés, meg egyedül intéz mindent, mert nem engedheti meg / sajnálja a pénzt arra, hogy embereket vegyen fel a különböző ügyek intézésére. De azért mondjuk egy középvezetőnek egy multinál - aki mondjuk egy csoportot/részleget vezet - ugyanúgy 40 munkaóra egy hét.) Titoktartási kötelezettsége meg egy tápláléklánc alján álló mezei juniornak is lehet. De pont ezért jó egy névtelen fórum, ahol a fontosabb adatok kiadása nélkül tud ezekre válaszolni. Attól, hogy közli, hogy pl. "többszáz fős multi, nálunk x-y bérsávok vannak", még nem derül ki egyáltalán, hogy ez hol van, és hogy ki ő. És nem is ez érdekel engem.A második bekezdést főleg nem értem. Nem szidtam senkit. Egy pillanatra sem felejtettem el, hogy egy céget emberek alkotnak. Nem értem, hogyan jön ez ide. A ködösítéssel kapcsolatban igazad van, de pont azért van ez a fórum, hogy a ködöt oszlassuk (bár egyesek inkább villogásra, mások meg keserves sírásra használják, de ez más kérdés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest