Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tehPwnerer

csendes tag

válasz syl5 #5330 üzenetére

Nem egészen értem a választ.
    Az első bekezdéssel nem értek egyet, nehogy már attól legyen jó egy vezető, hogy nincs szabadideje. Nálunk a vezetőség összes tagjának csak hűlt helyét találod 4-kor az irodában, de simán előfordulhat, hogy korábban is. De van köztük olyan, aki 0-24 osztja meg a hülyeségeket facebookon. Pont te írod a későbbiekben, hogy ők is csak emberek. Pontosan annyi szabadidejük van, mint bárki másnak. És azt akár fórumozással is tölthetik. (Oké, pl. vannak olyan vállalkozók, akik 24/7 dolgoznak, mert hajtani kell, hogy legyen megrendelés, meg egyedül intéz mindent, mert nem engedheti meg / sajnálja a pénzt arra, hogy embereket vegyen fel a különböző ügyek intézésére. De azért mondjuk egy középvezetőnek egy multinál - aki mondjuk egy csoportot/részleget vezet - ugyanúgy 40 munkaóra egy hét.) Titoktartási kötelezettsége meg egy tápláléklánc alján álló mezei juniornak is lehet. De pont ezért jó egy névtelen fórum, ahol a fontosabb adatok kiadása nélkül tud ezekre válaszolni. Attól, hogy közli, hogy pl. "többszáz fős multi, nálunk x-y bérsávok vannak", még nem derül ki egyáltalán, hogy ez hol van, és hogy ki ő. És nem is ez érdekel engem.

A második bekezdést főleg nem értem. Nem szidtam senkit. Egy pillanatra sem felejtettem el, hogy egy céget emberek alkotnak. Nem értem, hogyan jön ez ide. A ködösítéssel kapcsolatban igazad van, de pont azért van ez a fórum, hogy a ködöt oszlassuk (bár egyesek inkább villogásra, mások meg keserves sírásra használják, de ez más kérdés.)

Új hozzászólás Aktív témák