Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
És ami a legnagyobb probléma, hogy emiatt nincs vásárlóerő sem. Tehát öngerjesztő a folyamat. Ha nem fizetnek meg, akkor én sem költekezhetem, így éhen halnak a vállalkozások tőlem. Ha a vállalkozás éhen hal, akkor én is, mert nem kérnek munkát, legfeljebb gombokért. Vagy külföldre dolgozhatom (főállásomban így történik al-al... vállalkozás alkalmazásában, ahol pár ügyes láncszem leveszi a profit javát).
Hihetetlen, hogy mennyire nem likvid némelyik cég, most is várok egy számla kiegyenlítésére, ami már lassan 4 hónapja lenne esedékes, mert azóta nem történt újabb munka. Kb két hónapja derült ki, hogy nem is várható a befejezése. A megbízó csődöt jelentett közben, a közbülső cég pedig egy másik bevételéből ígéri a kifizetésemet. Pedig nem csillagászati pénzről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest