- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak megkérdezem itt a dolgot:
egy korábbi sikertelen interjúm után megkeresett a HR-es hölgy, hogy vannak újabb lehetőségek, érdekelne-e és mennyi a bérigényem. a jelenlegi pozíciómban azóta történt egy előrelépés, így mondtam neki egy szép kerek összeget, amiért jelenleg váltanék, amin kicsit talán kiakadt, mondván, hogy bezzeg korábban mennyivel kevesebbért is váltottam volna. kell ezt nekem magyarázni, vagy elég annyi, hogy azóta változott a helyzet, ez az az összeg amiért hajlandó vagyok megfontolni a váltást és kész? nekem nincs gondom vele, ha esetleg sokallja az összeget, csak nem szeretném, hogy hülyének nézzen, vagy földtől elrugaszkodottnak. szvsz 15-20% az az összeg, amiért megéri váltani, ennek megfelelően lőttem be a range-t. erről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest