Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

A napokban telt le az első évem az aktuális munkahelyemen. Azon gondolkodtam, hogy jó lenne némi fizetésemelés. Persze tudom, hogy hangzik ez most, de úgy érzem indokolt lehet.

Nem multi, magyar KKV, szinte csak külföldi ügyfelekkel, a világ minden tájáról. Saját fejlesztésű termékek adják a fő profilt jelenleg. Amikor tavaly kezdtem akkor az egyik terméket kaptam meg.
    Azóta már 2 terméket viszek, főleg egyedül. A CTO-val van koncepcionális egyeztetés, de attól tovább szabad kéz. Tehát tervezés, implementálás, tesztelés...illetve a beeső technikai kérdések az ügyfelektől és hibajegyekkel való foglalkozás is benne van. Szokott lenni 1-2 padavan is mellettem, most 1 van full time akinek a menedzselése(feladatok kiosztása, ellenőrzés...stb) szintén főleg az én feladatom.
    A munkaidőm rugalmas, de a törzsidőm 40 óra. Annak meg kell lennie, ebédet be kell dolgozni.
    Pár óra plusszom mindig van, de azt többnyire nem csúsztatom le...viszont a jelenlegi szerződésem nem tartalmaz túlórát. Jelenleg szorgalmiba szaladok túl a kötelező órákon. Nem sokat( havi max 4-8 óra)
    Ha munkaidőn túl vagy hétvégén jön be valami e-mail, szoktam rá válaszolni.

Nem: FF
    Kor: 28
    Munkakör: PL/SQL fejlesztő
    Végzettség: mérnök informatikus Bsc
    Nyelvtudás: Angol középfok ( napi szinten kommunikálok írásban ügyfelekkel, amúgy szóbeli nem az erősségem)
    Hely: Budapest
    Releváns tapasztalat: 3 év PL/SQL meg 1,5 év Java van mögöttem.
    Egyéb: Szabadidőmben is folyamatosan képzem magam még ebben az évben szeretnék OCP vizsgát tenni...

Netto fizetés: Ez a kérdés. A jelenlegi munkaerőpaci helyzet alapján, meg a neten fellelhető hihető adatok alapján próbáltam belőni mennyi lenne a reális de nagyok a kilengések.
    Milyen összeg van egyensúlyban a fentiekkel?

Új hozzászólás Aktív témák