Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A napokban telt le az első évem az aktuális munkahelyemen. Azon gondolkodtam, hogy jó lenne némi fizetésemelés. Persze tudom, hogy hangzik ez most, de úgy érzem indokolt lehet.
Nem multi, magyar KKV, szinte csak külföldi ügyfelekkel, a világ minden tájáról. Saját fejlesztésű termékek adják a fő profilt jelenleg. Amikor tavaly kezdtem akkor az egyik terméket kaptam meg.
Azóta már 2 terméket viszek, főleg egyedül. A CTO-val van koncepcionális egyeztetés, de attól tovább szabad kéz. Tehát tervezés, implementálás, tesztelés...illetve a beeső technikai kérdések az ügyfelektől és hibajegyekkel való foglalkozás is benne van. Szokott lenni 1-2 padavan is mellettem, most 1 van full time akinek a menedzselése(feladatok kiosztása, ellenőrzés...stb) szintén főleg az én feladatom.
A munkaidőm rugalmas, de a törzsidőm 40 óra. Annak meg kell lennie, ebédet be kell dolgozni.
Pár óra plusszom mindig van, de azt többnyire nem csúsztatom le...viszont a jelenlegi szerződésem nem tartalmaz túlórát. Jelenleg szorgalmiba szaladok túl a kötelező órákon. Nem sokat( havi max 4-8 óra)
Ha munkaidőn túl vagy hétvégén jön be valami e-mail, szoktam rá válaszolni.Nem: FF
Kor: 28
Munkakör: PL/SQL fejlesztő
Végzettség: mérnök informatikus Bsc
Nyelvtudás: Angol középfok ( napi szinten kommunikálok írásban ügyfelekkel, amúgy szóbeli nem az erősségem)
Hely: Budapest
Releváns tapasztalat: 3 év PL/SQL meg 1,5 év Java van mögöttem.
Egyéb: Szabadidőmben is folyamatosan képzem magam még ebben az évben szeretnék OCP vizsgát tenni...Netto fizetés: Ez a kérdés. A jelenlegi munkaerőpaci helyzet alapján, meg a neten fellelhető hihető adatok alapján próbáltam belőni mennyi lenne a reális de nagyok a kilengések.
Milyen összeg van egyensúlyban a fentiekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest