Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
Kiegészíteném kudu90-t annyival, hogy azért sem nagyon hasonlítható össze a gazdasági informatikus okj és a gazdaságinformatikus egyetem, mert az előbbi tananyaga gyakorlatilag szoftverüzemeltető + mérlegképes könyvelő. Szóval az informatika kimerül abban, hogy hogyan lehet felhasználni a számtógépet (pl excel) a gazdasági számításokhoz. Nekem legalábbis tíz éve ez volt a tapasztalatom, amikor egy ilyet elvégeztem.
Mivel osztv-n is ilyen jellegű számonkérés volt belőle, így nem hiszem, hogy máshol más tartalma lenne.(#4494) Mercutio_
nem hinném, hogy bármit beszámítanának egyetemen az okj-ről, mert közép (okj 52...) és emeltszintű (okj 54...) változata van, a felsőfokú okj 55 kezdetű. Azóta lehet változott a képzési rendszer, de tudtommal csak plusz felvételi pontot ér az 54 vagy 55 fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest