Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vision
üzenetére
" mert az örök dunai panoráma nem nekik jár"
Amire ránéztem ott panoráma sincs, vagy nagy panoráma van az elsőről. Márha nem az utca másik oldalán 30méterről nézheted fullosan látva ahogy a szembeszomszéd gatyában vakarja a seggét, a másik téged sasol, a harmadik mit néz tvben, a negyediknél buli van, a hatodik orrát túrja tvzés közben, a hetedik.... [link]
Mindez legendásan szar kivitelezési minőségben. Van ahol pl a hangszigetelés nem volt fontos.@Dareiosss
"Amiket beírtok fizetéseket, ezek már nyugati bérek."
Mármint melyik? Mert az IT üvegplafonos azt az ~1% keresi a legjobban fizetett területen MOon. Amúgy ITben az átlag ami a legjobban fizetett szektor 1.2brutto = 810 netto.
És még ennek az 1%nak se igazából elérhető 20% önerővel a 410misis lakás havi törlesztője hirtelen kalkuláció alapján 2misi+ 30évig. Háát ha 35évesen felveszed akkor mire nyugdíjba mész kifizetted de akkor 30évig ezért dolgoztál. Még csak nem is a top 1% bérből élőnek készülnek.
szerk: Ahol lakom ami csak egy sima újépítésű van aki komplett emeletet vett. A lakások pedig állnak üresen. Meg írtam, hogy a vásárlók KPsak. Levágják lakásonként a 100-500misit. Ahogy írtam ez nem a bérből élőnek készül. Még ha ITs és üvegplafonos akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Intel Core I5 7500 félkonfig RAM nélkül + olvass!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest