Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibi826
csendes tag
Sziasztok
2003óta dolgozom informatikában, és most jelenlegi (suliban vagyok)állásom feladva újra bp-re költöznék. Mondanom sem kell milyen körülmények vannak közalkalmazottként, szakmai előrelépés nulla, a bérezés finoman fogalmazva siralmas..
Eddig leginkább microsoft alapú hálózatokat üzemeltettem(plusz néhány linux szervert), 2004-12 között több mint 200 gépből állót, három telephelyen. A szokásos Windows 2008-12 szerveres szerepköröket jól ismerem, sokféle hibával találkoztam már, úgy érzem jól tudom supportálni a felhasználókat, tehát a helpdesk sem áll messze tőlem. De annak idején sok bővítést-hálózatépítést is csináltunk, szóval nem jövök zavarba ha krimpelővel a centi vastag porba térdelve kell a padláson melózni:-) Érdekel még a citrix üzemeltetés, virtualizációs technológiák, információbiztonság.
Tavaly előtt dolgoztam pesten két helyen is, de akkor magán jellegű problémák miatt hazaköltöztem vidékre. Itt nógrádban kihalásos alapon(vagy erős hátszéllel) lehet bejutni a közelebbi versenyszférában működő cégekhez, ezért újra pályázgatok pestre. Úgy gondolom, hogy nem irreális fizetési igényem van, azonban ahol eddig kérték a CV-ben, sehonnan nem kaptam visszajelzést. Nettó 230ezer sok lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung S22 Ultra 8/128Gb
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest