Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibi826

csendes tag

Sziasztok

2003óta dolgozom informatikában, és most jelenlegi (suliban vagyok)állásom feladva újra bp-re költöznék. Mondanom sem kell milyen körülmények vannak közalkalmazottként, szakmai előrelépés nulla, a bérezés finoman fogalmazva siralmas..
    Eddig leginkább microsoft alapú hálózatokat üzemeltettem(plusz néhány linux szervert), 2004-12 között több mint 200 gépből állót, három telephelyen. A szokásos Windows 2008-12 szerveres szerepköröket jól ismerem, sokféle hibával találkoztam már, úgy érzem jól tudom supportálni a felhasználókat, tehát a helpdesk sem áll messze tőlem. De annak idején sok bővítést-hálózatépítést is csináltunk, szóval nem jövök zavarba ha krimpelővel a centi vastag porba térdelve kell a padláson melózni:-) Érdekel még a citrix üzemeltetés, virtualizációs technológiák, információbiztonság.
    Tavaly előtt dolgoztam pesten két helyen is, de akkor magán jellegű problémák miatt hazaköltöztem vidékre. Itt nógrádban kihalásos alapon(vagy erős hátszéllel) lehet bejutni a közelebbi versenyszférában működő cégekhez, ezért újra pályázgatok pestre. Úgy gondolom, hogy nem irreális fizetési igényem van, azonban ahol eddig kérték a CV-ben, sehonnan nem kaptam visszajelzést. Nettó 230ezer sok lenne?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés