Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibi826
csendes tag
Sziasztok
2003óta dolgozom informatikában, és most jelenlegi (suliban vagyok)állásom feladva újra bp-re költöznék. Mondanom sem kell milyen körülmények vannak közalkalmazottként, szakmai előrelépés nulla, a bérezés finoman fogalmazva siralmas..
Eddig leginkább microsoft alapú hálózatokat üzemeltettem(plusz néhány linux szervert), 2004-12 között több mint 200 gépből állót, három telephelyen. A szokásos Windows 2008-12 szerveres szerepköröket jól ismerem, sokféle hibával találkoztam már, úgy érzem jól tudom supportálni a felhasználókat, tehát a helpdesk sem áll messze tőlem. De annak idején sok bővítést-hálózatépítést is csináltunk, szóval nem jövök zavarba ha krimpelővel a centi vastag porba térdelve kell a padláson melózni:-) Érdekel még a citrix üzemeltetés, virtualizációs technológiák, információbiztonság.
Tavaly előtt dolgoztam pesten két helyen is, de akkor magán jellegű problémák miatt hazaköltöztem vidékre. Itt nógrádban kihalásos alapon(vagy erős hátszéllel) lehet bejutni a közelebbi versenyszférában működő cégekhez, ezért újra pályázgatok pestre. Úgy gondolom, hogy nem irreális fizetési igényem van, azonban ahol eddig kérték a CV-ben, sehonnan nem kaptam visszajelzést. Nettó 230ezer sok lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox Series X|S
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs