Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
en most vagyok kb. hasonlo szituban svajci hays-el egy izgi 18honapos contractorkodasra.
az 1ev nekem is benne volt a feltetelekben de en mondtam, hogy no-go ( plusz a cegnek is tetszhettem, mondtak, hogy ok nyitottak 1ev utan ujratargyalni mert van mas skill-em is ami kellhett nekik
).
kiszedtek .
a ceg is tetszik a feladat is jobb mint a mostani meg a foni is.engem sokkal jobban zavar, hogy a kialkudott mindket fel altal(en, valamint a vegso ugyfel) elfogadot oraber utan kozolte a hays, hogy igen de ok 8%-t az oraberbol megtartanak es csak a contract vegen fizetik ki. mertha lebetegednek vagy vmi... hat mondom anyatok. szoval olyan erdekes a szitu, hogy tetszene a feladat,ceg, es a fizu, erre jon ez a csodas harmadik fel, baszki es lehet miattuk bukom a melot... es ez azert borzaszto, mert a hays elvileg tobb mint1eve nem talalt embert erre a pozira.(bar mondjuk a vegso ugyfel is elmehet a pcsaba, mert az elmult idoszakban eleg suron csekkoltam a karrier oldalukot, de meg csak ehhez hasonlo melot se talaltam. ott is lehetnek gondok a HR-allaspromoval,kivalasztassal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OpenMediaVault
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).