Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Személyes tapasztalat alapján: a probléma megoldható. A korábbi telephelyünkön volt vagy 10 épület, mindegyik sokemeletes, ilyen-olyan összeköttetésekkel, kb. 50 konyhával, és az emberek bizony vándoroltak ide-oda, mégis meg tudták oldani, hogy a nap / hét / hónap végén kb. minden konyhában mindenből ugyanannyi legyen készleten.
A lopást viszont nem tudom hova tenni, lehet az én fantáziám korlátos. Ha bármilyen hardver eszközre volt / van szükségem, ami a legkisebb részben is munkára (is) lesz használva, akkor besétálok az IT-ra, és elhozom. 100 euró felett szoktak kérni manageri jóváhagyást, az plusz egy kör, de nem probléma. Most így visszagondolva az elmúlt 15 évben én nem vettem se egeret, klaviatúrát, monitort, headsetet, earplugot, semmit. Ez szerintem nem lopás, sokat vagyok home office-ban, tökmindegy hol és mikor használom munkára ezeket az eszközöket.
Nyilván ezek közül több tönkrement, a roncs darabok le lettek adva az IT-n, és kaptam helyette másikat. Gondolom ha egyszer kilépek, le kell és le fogok számolni ezekkel, bár olyan kis értékű dolgokról van szó, illetve higiéniai szempontból neccesek, hogy szvsz nem fogja senki se visszakérni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hegesztés topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP omen 17-w131ng bontva
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest