- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Személyes tapasztalat alapján: a probléma megoldható. A korábbi telephelyünkön volt vagy 10 épület, mindegyik sokemeletes, ilyen-olyan összeköttetésekkel, kb. 50 konyhával, és az emberek bizony vándoroltak ide-oda, mégis meg tudták oldani, hogy a nap / hét / hónap végén kb. minden konyhában mindenből ugyanannyi legyen készleten.
A lopást viszont nem tudom hova tenni, lehet az én fantáziám korlátos. Ha bármilyen hardver eszközre volt / van szükségem, ami a legkisebb részben is munkára (is) lesz használva, akkor besétálok az IT-ra, és elhozom. 100 euró felett szoktak kérni manageri jóváhagyást, az plusz egy kör, de nem probléma. Most így visszagondolva az elmúlt 15 évben én nem vettem se egeret, klaviatúrát, monitort, headsetet, earplugot, semmit. Ez szerintem nem lopás, sokat vagyok home office-ban, tökmindegy hol és mikor használom munkára ezeket az eszközöket.
Nyilván ezek közül több tönkrement, a roncs darabok le lettek adva az IT-n, és kaptam helyette másikat. Gondolom ha egyszer kilépek, le kell és le fogok számolni ezekkel, bár olyan kis értékű dolgokról van szó, illetve higiéniai szempontból neccesek, hogy szvsz nem fogja senki se visszakérni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Synology NAS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs