Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog8472
újonc
válasz
vegetableman
üzenetére
Szintén ugyanerre jutottam mindig. Időszakosan ki kellett menni a külföldi irodákba dolgozni pár hétre és beszégettem a kiköltözött kollégákkal. Záporozott a panasz mindegyikből, hogy nem annyira megérős, mint ahogy gondolták. A párjuk sok esetben nem tudott elhelyezkedni vagy nem a végzettségének megfelelő poziba tudott elmenni. Ezek az emberek utána elkezdtek másik lokációkon próbálkozni, hátha jobban bejön. Zürich, London, Barcelona, stb. Pár év után a többségük hazajött, mert itthon legalább a lakhatásuk megoldott volt. Vagy örököltek ingatlant vagy összejött annyi pénz, hogy tudtak itthon venni.
Ismerősi körben két pár maradt kint, mindkettőnél orvos volt az asszonyka. Ahol nem egészségügyis / IT-s / mérnök a pár mindkét fele, hanem valami humán / gazdasági területen dolgoznak, ott meg vannak lőve. A gyerekek iskoláztatása sem egyszerű. Megy a verseny, hogy ne a bevándorló iskolába kerüljön a gyerek. A nem tudom hány szinttel felettem levő fönökömnek saját lakása volt Zürichben és hazacuccolta a családot Mo-ra a gyerek iskoláztatása miatt. Mondjuk akkor még nem ilyen állapotban volt az oktatás itthon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest