Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog8472
újonc
válasz
vegetableman
üzenetére
Szintén ugyanerre jutottam mindig. Időszakosan ki kellett menni a külföldi irodákba dolgozni pár hétre és beszégettem a kiköltözött kollégákkal. Záporozott a panasz mindegyikből, hogy nem annyira megérős, mint ahogy gondolták. A párjuk sok esetben nem tudott elhelyezkedni vagy nem a végzettségének megfelelő poziba tudott elmenni. Ezek az emberek utána elkezdtek másik lokációkon próbálkozni, hátha jobban bejön. Zürich, London, Barcelona, stb. Pár év után a többségük hazajött, mert itthon legalább a lakhatásuk megoldott volt. Vagy örököltek ingatlant vagy összejött annyi pénz, hogy tudtak itthon venni.
Ismerősi körben két pár maradt kint, mindkettőnél orvos volt az asszonyka. Ahol nem egészségügyis / IT-s / mérnök a pár mindkét fele, hanem valami humán / gazdasági területen dolgoznak, ott meg vannak lőve. A gyerekek iskoláztatása sem egyszerű. Megy a verseny, hogy ne a bevándorló iskolába kerüljön a gyerek. A nem tudom hány szinttel felettem levő fönökömnek saját lakása volt Zürichben és hazacuccolta a családot Mo-ra a gyerek iskoláztatása miatt. Mondjuk akkor még nem ilyen állapotban volt az oktatás itthon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest