- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog8472
újonc
válasz
vegetableman
üzenetére
Szintén ugyanerre jutottam mindig. Időszakosan ki kellett menni a külföldi irodákba dolgozni pár hétre és beszégettem a kiköltözött kollégákkal. Záporozott a panasz mindegyikből, hogy nem annyira megérős, mint ahogy gondolták. A párjuk sok esetben nem tudott elhelyezkedni vagy nem a végzettségének megfelelő poziba tudott elmenni. Ezek az emberek utána elkezdtek másik lokációkon próbálkozni, hátha jobban bejön. Zürich, London, Barcelona, stb. Pár év után a többségük hazajött, mert itthon legalább a lakhatásuk megoldott volt. Vagy örököltek ingatlant vagy összejött annyi pénz, hogy tudtak itthon venni.
Ismerősi körben két pár maradt kint, mindkettőnél orvos volt az asszonyka. Ahol nem egészségügyis / IT-s / mérnök a pár mindkét fele, hanem valami humán / gazdasági területen dolgoznak, ott meg vannak lőve. A gyerekek iskoláztatása sem egyszerű. Megy a verseny, hogy ne a bevándorló iskolába kerüljön a gyerek. A nem tudom hány szinttel felettem levő fönökömnek saját lakása volt Zürichben és hazacuccolta a családot Mo-ra a gyerek iskoláztatása miatt. Mondjuk akkor még nem ilyen állapotban volt az oktatás itthon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Acer LED monitor (B247Y)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest