Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Nem az a baj. A baj az, hogy ott egyszerűen nem ugyanazt értik bank alatt mint itt. Az a lakossági bankolás, ami itt az OTP, az zömmel a kantonbankok szintjén megy, azok megvesznek egy kész Finnova vagy Avaloq csomagot, aztán jól van (tehát ha itt szeretnél érvényesülni, akkor ezekhez kell értened, amihez magyarként nem fogsz) a nagybankok meg más liga, teljesen más fókuszú projektekkel, amilyeneket itthon maximum pár helyen tudsz behúzni - és ha oda pályázol ezt a hátteret fogják nézni.
És ez csak egy pici példa arról, hogy összességében teljesen más a gazdasági szerkezet. Mielőtt kimentem Svájcba 2014ben, itthon termeléslogisztikai rendszerekkel foglalkoztam nagy gyártó cégeknél. Na Svájcban ilyen tapasztalat egyszerűen nem kell, mert nincsenek olyan cégek, mint itt mondjuk az Audi amikor fossák ki a tömegtermelést. Szóval ezzel nem tudtam kijutni, kénytelen voltam beiktatni egy surranópályát MS BizTalk vonalon, amivel már igen. Teljesen más a gazdaság szerkezete, más projektek vannak, amikhez tapasztalatot felszívni itthon ugyan lehet, de azért nem triviális.
Az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy én BA/PO vagyok, ott a fentiek sokkal jobban számítanak mint a deveknél, de azért az ismerősök elmondása alapján ott is megvan ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest