- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ha hosszabb lett volna, azzal kevésbé lett volna vonzó az ígéret laikusok számára, és magasabb lett volna az ár. De mindegy is. Az a helyzet, hogy változott a világ, és egyre jobb minőségben elérhetőek önfejlesztésre szánt anyagok az interneten. Pár évvel ezelőtt én is azon gondolkodtam, hogy az elavult egyetem helyett - amiről förtelmes véleményem van - normális magán-alternatívára lenne bőven igény. Nemcsak IT területeken, hanem sok más diplomát igénylő szak esetén. Még mindig részben ez a véleményem, de a digitalizáció előrehaladásával ma már másképpen képzelem el. És nem véletlen, hogy csődbe ment ma egy ilyen vállalkozás.
Ha egyszer kőgazdag lennék és több különböző vállalkozásom lenne, az egyik fő elképzelés egy alternatíva lenne a jelenlegi felsőoktatási lehetőségek mellé. Egy hely, ahol rengeteg elcseszett idő és energia helyett valóban jól képzett embereket csinálnának. Egy hely, amit nem utálnak a tanulók, hanem szeretnek, nem kiöli a kreativitást és kritikus gondolkodást, hanem segíti, és az igazán jó képességűek inspirációt kapnának. Nem azon múlna az érdemjegy, ki hány órát seggeli a semmihaszna adatokat, ami a butáknak is megy, hanem azon, hogy ki hogyan képes megoldani valódi problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Arc Raiders
- Philips LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Android játékok topikja
- OpenWRT topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest