- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos
üzenetére
A végén mindig ugyanoda lyukadunk ki, link emberek, nulla hozzáállással a probléma gyökere. Normális ember felkel, bejelentkezik meetingre, dolgozik bent és otthon is. Egy ideális világban akár működhetne is a full HO. A valóságban viszont nem (csak) ilyen emberek dolgoznak, velünk legalábbis.
Nálunk amúgy kollektíven tiltva volt a HO. Aztán én jeleztem, hogy ez sztem kvára nem fair. Mert én pl. dolgozom otthonról is, mondtam hogy legyen egyéni elbírálás. Na de hát az diszkriminatív stb. Aztán végül addig hisztiztem rajta hogy lett HO-m. Aztán azoknak az embereknek is akik megérdemlik.
Ugyanez volt a karácsonyi szabival. Én kijelentettem, hogy nekem a karácsony az 2 hét. Egész évben odateszem magam, igazítom a szabijaimat a céghez, a projektekhez, de karácsonyi 2 hét az fix. Hát azt nem lehet, akkor a többieknek is meg kéne engedjék. Aztán végül csak megkaptam. Idén meg már ott tartunk, hogy a fél cég elmegy karácsonykor, ami totál érthető is, a víz se folyik ilyenkor kb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest