Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
gyépés
üzenetére
Én ketté választanám azt, hogy otthon nem adottak a megfelelő körülmények a munkavégzéshez és az irodában meg igen. Neked ilyen esetben egy bérelt "iroda" is megfelel, ahol biztosítanak neked asztalt, széket monitort és tudsz dolgozni. Az számomra az a hely, ahol személyesen találkozom a kollégáimmal akikkel van valamilyen közös munkám.
Az otthoni kummantásra pedig annyi kommentem lenne, hogy mi egyszer számolgattuk és az jött ki, hogy aki dolgozik becsületesen az otthonról többet fog, mert nincs interrupt a kollégáktól pl a konyhában egy kávé mellett sok időt el lehet tölteni off témák beszélgetésével.
@tboy93: itt jön be szerintem a kötetlen munkarend vs rugalmas vagy kötött munkarend kérdése. Az irodában még ha kötetlen a munkarendje az embernek akkor is nagyjából van egy bejáratott munkaidő 8-17-ig. HO-ban ez a rendszer már borul legtöbbször mert ha nincs reggel meeting akkor kicsit később kezdek dolgozni, napközben elmegyek ide oda majd este befejezem. Lehet, hogy ha a cégek megoldanák ezt a időalapú megkötést akkor egyből más lenne a HO megítélése.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest