Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Citroware #34829 üzenetére
Egyetemistaként nincs egzisztenciád, igényed sincs rá, nincs mit veszteni, max nem kicsit nyomorogsz hanem nagyon ha belevágsz
persze ha sok tőke kell hozzá az más kérdés, de azért a digitális termékek esetén ez ritka.
cserébe időd akad bőven.
Míg gyerekek mellett már se az egzisztenciát nem kockáztatnád, se az időt...
fiatalként az hogy éjszaka is nyomod az ipart tök belefér (sokan tettük így)
mostmár, pláne ha szakma tetején van az ember, br3M körül, szerinted bekockáztatna mindent s pláne szánna rá végtelen időt magánéletéből?
biztos van ilyen, de nekem pl sokkal fontosabb a magánéletem. Akinek cége van az sokszor fordítva ül a lovon: azért él hogy dolgozhasson...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest