Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
carapace
üzenetére
Amúgy az a helyzet, bajnak nem mondanám, hogy ez a topik nagyon IT túlsúlyos, és rengeteg dolog van itt amiről kívülállók nem is sejtik mi fáj terem.
Mit és mennyit és honnan kell ilyen pozikhoz tanulni?
Szerintem azért mint kívülálló egy villamosmérnök akinek van gőze a programozásról elég jó alapról indulna/indulnék ezeket elsajátítani nem?
Több mint 10 éve ácsingózok, hogy el kéne menni programozónak, több nyelven is programoztam már de sosem túl magas szinten. Valamilyen adatot beolvastam vagy egy fájlból vagy egy beviteli mezőből, valamit variáltam rajta, ciklusok, if-ek, kiírtam vagy fájlba kiírtam, netán egy I/O portra kitettem egy digit vagy analóg értéket egy mikrokontrolleren, de hoyg mennyire nehéz ezeket a magas szintű nyelveket elsajátítani azt nem tudom megítélni. Főleg, hogy merre kéne elindulni. Vagy miben más ez az említett SCCM vagy a korábban említett DevOps egy C(++/#)-hez vagy Perl-hez, Pythonhoz, stb képest?
Asszem valami köze van a VSTS-hez, abban dolgoztam kicsit, abban tároltuk a requirementeket és a tesztleírásokat az előző helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- Elden Ring
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- M.2 SSD hűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Hálózatokról alaposan
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest