Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Én azért írtam azt hogy "öreg"-nek számít a 30-35 éves kor váltogatni, mert mire kijön az ember egyetemről, főiskoláról, addigra elvárják az 5 év gyakorlatot sok helyen, pl Audinál is. Ha úgy nézzük hogy suli mellett dolgoztam, én is beírhatok 5 év szakmai tapasztalatot a mostani 2 évemmel, de igazából ezt egyik munkaadó se vette figyelembe, mármint a suli melletti support/rendszergazdai munkát. Mindenki azt nézi, hogy x évben végeztél, ez az első normális, komoly munkahelyed és kész.
Vagy csak én fogom ki a hülye állásokat

Tehát most jelenleg 27 leszek, van 2 év szakmai tapasztalatom suli után, amivel sokra nem megyek, mert nem tudtam eleget tanulni. Ha megint kifogok egy céget ahol ne adj isten 2 évig ígérgetnek, közben se fejlődés se tapasztalatgyűjtés nem lesz (viszont a fizetés viszonylag jó), akkor 29-30 éves leszek és még mindig nem lesz akkora tapasztalatom, mint mondjuk másnak. Személyes tapasztalatom h munkaadók inkább kapkodnak a pályakezdőért sokkal kevesebbért, mint a tapasztalt 30-35 évesekért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest