Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Legalább kétszázezres fizetést akarnak a fiatalok.
Ez így van..(sajnos)
Féltem ezt a generációt,mert tényleg így gondolják hogy havi 100-130 nettóból nem lehet megélni,és inkább otthon!?vagy kitudja hol lopják az időt

arra már nem gondol hogy az a fél év (vagy még több idő)még munkát nem talál,vagy rájön hogy lejjebb kéne adni, addig egy havi 100 ezres nettó fizuval is már keresett fél milliót fél év alatt. Ki ad ma akárkinek is ingyen félmilliót?
oké anyuci apuci...na és ha nem lesznek?nagy gondok vannak itt a fejbe...
ha nem volt munkám én elfogadtam az elsőt ami jött,(250 forintos órabérért mentem árkot ásni 40 fokba napi 8-10 órában) mert a semminél minden jobb!Aztán mellette persze jártam állásinterjúkra és ha akadt jobb váltottam.
tisztelt leendő munkavállalók!
a ti érdeketekben mondom hogy vállaljátok be inkább a szar melót,aztán bejön egy tragédia akkor akkor nem kopik fel az állatok...
(bármikor legéhet a ház vagy betörnek,meghalat anyuci apuci, vagy megszünhet a munkájuk,esetleg okoztok balesetet,vagy nektek történik valami egészségügyi probléma,stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest