Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

Egy kis LinkedIn-es tapasztalat.
    Megkeresett egy junior fejvadász a Randstad-tól egy ITSEC pozíció kapcsán LinkedIn-en. Bár különösebben nem akarok most váltani, azért érdekelt hogy mit kínálnak, no meg mindent meg szoktam hallgatni, nem zárkózom el az ajánlatok, interjúk elől (azzal is gyakorlom az interjúkon történő részvételt - ki tudja mikor lesz rá szükség...).
    Megbeszéltünk egy időpontot, hogy telefonon keresnek majd. Le sem esett a tantusz (sem neki, sem nekem), hogy nincs telefonos elérhetőségem kinn a LinkedIn-en. Amikor esedékes lett az interjú, írogattak LinkedIn-en, de erről nem kapok értesítést telón, így nem vettem észre.
    Másnap rájuk írtam, hogy bocs, megadtam a telószámom stb. Megbeszéltünk egy újabb időpontot. Várom a hívást, közben hív a főnököm. Kevesebb mint egy perc alatt megbeszéltem vele amiért hívott, majd letettem a telót. Látom, hogy időközben kerestek egy mobilszámról (7 perccel a tervezett időpont után). Max. egyet csörgethetett, mert nem hallottam semmit beszéd közben. Egy perccel a hívása után visszahívtam, sokáig csörgettem, nem vette fel. Másnap ráírtam a csajra LinkedIn-en (elvileg nem ő, hanem egy kolleganője interjúvolt volna, de annak semmilyen elérhetőségét nem tudom), és megírtam neki a történteket, valamint annyit, hogy meggondoltam magam az adott pozícióval kapcsolatban, már nem érdekel az állás. Természetesen semmi visszajelzést nem kaptam (3 nap telt el azóta - persze lehet hogy szabin van).
    Nem általánosítanék az esetből, mindenesetre az adott céggel kapcsolatban lettek fenntartásaim.

Új hozzászólás Aktív témák