Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz djgeg #2185 üzenetére

Az oktatás drága, aki tud önállóan készülhet, mert nem feltétele a vizsgának. Sokat segít, ha több ember együtt tud készülni rá. Egyetemen a levelezőn is ki kell fizetni a teljes díjat oktatásostul.

A kollégák három forrásból gyűjtöttek anyagot: ms kontakttól sok ingyenkönyv a munkahelyen, neten fellelhető nem hivatalos felkészítő anyagok, amazon.com -ról rendelt ms könyvek (olcsóbb az európainál általában). A vizsgák felelet választós tesztesek angolul.

A tankönyv árra visszatérve, amikor egy komplett ms rendszergazdás könyvcsomagot nyertem (13 kg szakkönyv), akkor max gombokat adtak volna érte, amikor feldobtam apróra. Némi netes keresgélés után rájöttem, hogy alig van aki megveszi ezeket, max akkor ha cégnek veszik és elszámolhatják. Sokszor a mundért leghangosabban védők a legnagyobb álszentek :U Btw vannak könyvpakkok, amikor a szintlépés teljes vizsgasorához egyben adják a könyvcsomagot, ott vizsgadíj-kedvezmény kupon is előfordul a pakkban (3 training kit könyv, 3 vizsgához, 3 kuponkód együtt, persze cd mellékleten ott lehet a vizsgához kapcsolódó szoftver legális időkorlátos verziója is).

Bocs az offolásért, csak azt akartam érzékeltetni, hogy a cert önálló felkészülés mellett egy egyetemi félévhez képest sokkal olcsóbb még könyvpakk vásárlással együtt is és akár többet is érhet ilyen irányú elhelyezkedésnél :B

(#2192) djgeg: lassan gépelek :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés