Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theooo
újonc
Korábban manuális tesztelőként dolgoztam. Idén már volt több állásinterjúm is, ahonnan csak a német tudásomat hiányolták. Volt már SW tesztelő állás, egyik megamultinál (
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?
Jövő év elején nekifutnék megint...
Ugye jól tudom, hogy nem kezdő SW tesztelőként nettó 200 körül bátran lehet kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NASCAR
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OTP Bank topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?