Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theooo
újonc
Korábban manuális tesztelőként dolgoztam. Idén már volt több állásinterjúm is, ahonnan csak a német tudásomat hiányolták. Volt már SW tesztelő állás, egyik megamultinál (
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?
Jövő év elején nekifutnék megint...
Ugye jól tudom, hogy nem kezdő SW tesztelőként nettó 200 körül bátran lehet kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) meg kisebb cégeknél IT helpdeskes. Mivel több interjún is csak ez hiányzott, így combosan elkezdtem felfrissíteni a német tudásom. De egytől félek, hogy mire jól megtanulom, kevés ilyen lehetőség marad, vagy elfogy. AKik ilyesmi helyeken dolgoztok, tudtok ilyen német-angol tudáshoz kötött, nem túl magas szintű infós tudást igénylő munkát?