Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz axioma #15477 üzenetére

+1, van pro és kontra, írásosnak nyoma van + sokkal összeszedettebb, kész gondolatmenetekkel lehet ott operálni. cserébe a beszéd meg nyilván dinamikusabb, ami bizonyos esetben jól tud jönni - de van amikor jobban jön a végiggondolt, összeszedett folyam :) mellesleg egy slack/starleaf stb beszélgetés tud ugyanannyira dinamikus lenni mint az élő beszéd szvsz.

Illetve home officehoz annyit még hozzátennék, h ez nagyon ember, aktuális feladat ÉS munkahelyfüggő. Sok helyen eleve más országban van a munkatársak java, szóval sokat nem oszt nem szoroz a HO.

Én személy szerint egyébként nem szeretem, jobb szeretem az irodai jelenlétet alapesetben, nincs herótom a munkatársaimtól s jól esik a kis szocializáció, nem otthoni környezet munkára. Volt h 2 évig homeofficeoltam folyamat, na azt soha többet :) De még a heti 1-2 nap se való nekem, nem tetszik, nem tesz jót.

Részemről elég, h ha indokolt, otthon lehetek, mert mondjuk jön a mosógépszerelő vagy ilyesmi.

És feladat: az átlag mindennapi dolgoknál azért jó, ha amúgy is egy officeban lennénk, ott vannak mellettem, ez vitathatatlan. Ugyanakkor pl ha van egy nagyobb projekt, s adott munkanap nagyrészét annak szentelném, akkor pedig előnyös tud lenni h nem vagyok szem elött, hanem otthon nyugiban bele tudok menni a flowba :D

Új hozzászólás Aktív témák