Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
+1, van pro és kontra, írásosnak nyoma van + sokkal összeszedettebb, kész gondolatmenetekkel lehet ott operálni. cserébe a beszéd meg nyilván dinamikusabb, ami bizonyos esetben jól tud jönni - de van amikor jobban jön a végiggondolt, összeszedett folyam
mellesleg egy slack/starleaf stb beszélgetés tud ugyanannyira dinamikus lenni mint az élő beszéd szvsz.Illetve home officehoz annyit még hozzátennék, h ez nagyon ember, aktuális feladat ÉS munkahelyfüggő. Sok helyen eleve más országban van a munkatársak java, szóval sokat nem oszt nem szoroz a HO.
Én személy szerint egyébként nem szeretem, jobb szeretem az irodai jelenlétet alapesetben, nincs herótom a munkatársaimtól s jól esik a kis szocializáció, nem otthoni környezet munkára. Volt h 2 évig homeofficeoltam folyamat, na azt soha többet
De még a heti 1-2 nap se való nekem, nem tetszik, nem tesz jót.Részemről elég, h ha indokolt, otthon lehetek, mert mondjuk jön a mosógépszerelő vagy ilyesmi.
És feladat: az átlag mindennapi dolgoknál azért jó, ha amúgy is egy officeban lennénk, ott vannak mellettem, ez vitathatatlan. Ugyanakkor pl ha van egy nagyobb projekt, s adott munkanap nagyrészét annak szentelném, akkor pedig előnyös tud lenni h nem vagyok szem elött, hanem otthon nyugiban bele tudok menni a flowba

Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mellesleg egy slack/starleaf stb beszélgetés tud ugyanannyira dinamikus lenni mint az élő beszéd szvsz.