- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Nah, azért 3 évfolyamot csak lenyomott mielőtt ajánlatot kapott, és eszerint az egyetemen se volt az alsó 20%-ban

Így már más a képlet, csak nekem az jött le mintha totál előképzettség nélküli emberek kaptak volna mérnöki szintű ismereteket igénylő melót, ha félreértettem elnézést
A másik két emberke meg...minden szakmában vannak tehetséges srácok, akik képesek megérteni az összefüggéseket, értelmezni a tananyagot, stb. de ha a felsőoktatással foglalkozó tanulmányokat megnézed még annak elvégzése se minden esetben garancia a szükséges tudás meglétére

Jhonny06: Villamosmérnöki előtt - igaz rohadt régen - tanultam 2 évet programozni, meg azért a vezérlés-tervezés és a programozás se állnak messze egymástól, így van némi rálátásom
Valóban el lehet csúnyán cseszni dolgokat programozással is, de nem gondolom, hogy csak egyfajta sznobizmusól kell diploma ahhoz, hogy valaki tervezhessen 
doc: Ok, már be is fejeztük
, és mint kiderült árnyaltabb a kép, mint elsőre tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valóban el lehet csúnyán cseszni dolgokat programozással is, de nem gondolom, hogy csak egyfajta sznobizmusól kell diploma ahhoz, hogy valaki tervezhessen