- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ember27
csendes tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Nem az összes "Gamer Informatikus" bukik ki, csak egy része. Ezek az emberek általában itt vidéken maradnak. Mivel BP-n nem nagyon kapnak munkát, így tehát az ottani szintet nem nyomják le. De a vidéki nagyvárosokban ismerős által, tényleg "éhbérért" vannak csak állások, túljelentkezés van.
Mit értek még "Gamer Informatikus" alatt:
1. Egy része tényleg kibukik 1-2-3 félévben.
2. Az olyan embert, aki MSN-ezik, IWIW-ezik, mostmár FACEBOOK-ozik. Meg telepített már Windózt CD-ről magának, jah meg néha még a szomszéd kiskölyöknek is ő nyomja fel. Mellette mennek a játékok CS, COD. Aztán úgy dönt mennyünk már főiskolára, legtöbb tárgyon átbukdácsol, netről másol egy diplomamunkát és végez is! De sajnos nyelvvizsga nélkül nincs diploma, így nem is kapja meg csak 2 év múlva a papírjait.
Félreértés ne essék, én fentebb írtam, hogy nyelvtudásom semmi. Van 2db középfokú nyelvvizsgám, angol és német. De ezeket még középiskolában raktam le és 10 éve már nem beszélem, hiába verték belém, raktam le sikeresen a vizsgákat. Én magamról tudom, hogy egy aktívan fél éve beszélő informatikus többet tud nálam.
Lehetne még folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tőzsde és gazdaság
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Axxiv-Cun-Verva-T4E305R- torony -Intel-Xeon-E3-1240-v5 -32GB-2x480GB-SSD+ 2TB hdd
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Okos Playstation 4 Pro + 50 játék Gold Hen 12.02 PS4 GoldHen!
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest