- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Meg lettem dícsérve, otthon is, és az oktatóm által is
Kezdek beklejönni, ma már dalolgattam is az autóban. -
csongi
veterán
válasz
[HUN]Zolee #2787 üzenetére
Én egy kerekes kukát tologattam magam előtt.
-
Robika37
csendes tag
Biztos nem halt még ki az összes
Anno nekem is kijutott egy.......elég annyi hozzá hogy 1987 januárban elég nagy hó volt.......oszt a zsiguli 1200 nemollan ügyes a hóban, én meg tök bénán+hót idegbe
bele a hóba mint atom többit gondoljátok hozzá.. segitett az ipse kievickélni a hóból
akkor még ők ültek elöl, mindjárt le is fullasztottam, na asztmondja szálljon ki
(mondom magamnak Róbert ez Bukta) szívjon egy kis levegőt, mehetünk? kérdé utána
Ősszetettem kezem lábam hála annak...........azóta kop-kop csont nélkül -
jerry311
nagyúr
Ó hát az nagyszerű.
Nekem még csak pénteken lesz a rutin.
Kíváncsi leszek az eredményre, úgy kértem az időpontot, hogy még csak 3 órát vezettem.
Bár remélem az oktató nem kérdezte volna a3. óra végén, hogy mikor akarok vizsgázni, ha nem látja megfelelőnek (vagy legalábbis elég bíztatónak) a tudásom. -
The DJ
addikt
válasz
peterszky #2779 üzenetére
Rutinon nekem görcsöt kapott a lábam
Remegett és nem tudtam leállítani, szóval kicsit se voltam ideges.
Kresz-en is...alig tudtam eltalálni az érintőképernyőn a helyes választ úgy remegett a kezem.
Az elsősegély könnyen ment (fogjuk rá) mert ott mindenkit átengednek felénk és ezért nem voltam ideges
Csak mivel ez a legnagyobb megmérettetés, ezért elég nagy félelem van bennem, pedig tudom, hogy képes vagyok rá.
Viszont ami még betett az az volt, hogy az oktatóm elmondta, hogy meg van szabva a vizsgabiztosoknak, hogy mennyi embert KELL megbuktatniuk.
Elő van írva nekik
Hát ez meg hogy néz már ki?
Ha akar úgyis talál olyat, amibe bele tud kötni... -
The DJ
addikt
Sziasztok!
Hát elérkezik az én napom is, holnap délelőtt vizsgázom forgalomból...
Eddig minden elsőre sikerült (kopp-kopp) de úgy érzem, hogy ez most nem fog.
A tudásom meg van hozzá, csak itt már olyan nehéz mindennek klappolni.
1: Ki kell fogni egy rendes vizsgabiztost, és felénk ennek aránya 50% körül van
2: Szerencsésnek kell lennem, jó útvonalat, forgalmat kell kifognom. (Sokszor volt olyan, hogy mondta az oktatóm, hogy bukás, de nem csak az én hibámból. Pl: Hogy fékezzek le a gyalogátkelőhely előtt ha az orrom elé lép a gyalogos?)
3: Nagyon vizsgadrukkos vagyok...még ha simán menne esetleg, akkor csak azért sem fog, mert elidegeskedem és elrontom.
Haveromat is negyedjére engedték át emiatt, mert mindig lámpalázas lett és valami teljesen banális dolgot rontott el, amit egyébként soha.
Valaki tudna ezzel kapcsolatban mondani valami tapasztalatot?
Mit kell elmondani elindulás előtt?
Nagyon féljek?
Sok idő az az 50 perc... -
nagash
senior tag
Sziasztok!
Érdekes 7végém volt...
Elvitettem a kocsit vizsgáztatni, mivel szerettem volna télire leállítani, de közben lejárt volna. Mikor hozták vissza, elszállt a bal első féltengelyem.Jó téma volt hazajuttatni + nem kis kiadás lesz, de a vizsga már megvan.
Ezek után szombaton: lemosom, mert hát piszkosan csak nem rakja el az ember. Pénteken volt a születésnapom, mondom megajándékozom magam a T-betű levételével. Hát nem leszedte a lakkot a Corrado-ról!!
Mindenesetre már várom a talit. Mikor lesz? Lassan itt az ideje, vagy várjuk a havat csapatáshoz?
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
Viktor0610 #2767 üzenetére
Van ilyen rendes vizsgabiztos????
-
Calogero
addikt
Kuvaitban a jogsihoz diploma kell, de ez a szabály csak a külföldi állampolgárokra vonatkozik majd.
-
jerry311
nagyúr
Itt egy angol hölgy [link], aki egyikünknek sem ellenfél
-
-
rATdrAgOn
senior tag
Szinte minden szemelyautoval el lehet indulni barmelyik fokozatban, felteve ha jo a kuplung, vagy nem erdekel, vagy nincs mas valasztasod.
Nem kivanom neked, hogy egyszer szethulljon a valtorudazatod.
En iden tavasszal adtam meg igy a kuplungnak a vegso lokest, igaz hazajottem a geppel (berantottam kombinalt fogoval harmadikba a valtot, aztan gaz+kuplung+fek). Szerencsetlen nagyon megszenvedett, de sajat labon hazahozott. -
-
Csimoka
tag
szijasztok!
december 6-án én is elkezdem a jogsitha minden jol megy persze...
már alig várom!!!
és ha már benne vagyok a közepében, akkor majd tudósítok.... -
tusi74
őstag
A 250.000 a végösszeg lesz. Tehát, van, ami még nincs levezetve.
30 órával mentem rutinra, jelenleg a forgalomra 40-et vezettem, + befizettem még 20-at, mert jövő héten napi 2*2 óra lesz, reggel+délután. Meg ma 3+1-et vezettem. Nagyon intenzív tanulásba kezdtem, csak legyen már meg. Még csak ezzel az új oktatóval jutottam el addig, hogy már technikai gondjaim nincsenek, már inkább a táblákat nem veszem észre időben, gond még, hogy többsávos útnál hová érkezzek, ha rá kell kanyarodni. De azt mondta, hogy gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, és menni fog.
Mod: már anyámtól kellett kölcsönkérni pénzt, teljesen leamortizálódtunk. Tiszta ciki.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
Viktor0610 #2741 üzenetére
Nálam, mindkét oktatónál (régi új), engem nem érdekel, ha nem károsít meg, megy a zsebezés, úgyhogy csak az elsőt.
Most ez is úgy csinálja, hogy heti 2 alkalmat ír be, pedig 5-ször vezetek egy héten.
Az előző dettó. -
-
tusi74
őstag
dec. 2. péntek 14 óra, kivégzésem napja.
Szurkolni ám, hogy legyen végre jogsim. Ha most lenne, akkor 250.000 Ft-os jogsi lenne a kezemben. -
fasyrt
őstag
válasz
Kis Fraky #2718 üzenetére
Némileg (qrwára) bátor vagy!
Nem attól függ, hogy már két éve vezetsz, hanem attól, hogy már 10,000km-t vezettél...
Mellesleg 2 év az ca. 720 nap. Ha naponta nem vezettél min. 14 km-t, vegyesen, akkor elmehetsz a búsba a 2 éves jogsi nélküli tapasztalatoddal.
Én sem 30-cal megyek mindenhova, de nagyon oda kell figyelni a körülményekre, s önnön belső tudatodra. -
-
feise
aktív tag
-
feise
aktív tag
T-t felrakni vagy nem felrakni.. ez itt a kérdés.. sztem úgyis látszik valakin, ha tanuló.. sőt.. sztem egy 60 éves nagymami a Suziban 5× oylan veszélyes, mint a tanuló.. tehát a T btű helyett bgvezetném a piros alapon fehér V, mint VIGYÁZZ. VESZÉLYES matricát.. de tényleg.. úgyis látszik ha vlaki nagyon kezdő vagy ''nyugodt''
-
JoHnni
senior tag
nemtudom van-e itt olyan aki műszaki vizsgabiztos, az lenne a kérdésem, hogy a forgalmimban 3hely van az érvényesség meghosszabbítására és a mostani vizsgánál nem kellett új forgalmi, hanem beragasztották a 3. alá. Volt olyan aki azt mondta, hogy ez igy nem szabályos!! Mi az igazság?
-
-
csongi
veterán
Jó az a T betű. Én kötelezővé tenném. Na nem olyan nagy idióta matricával, mint régen. Valami frappáns megoldással. És senki ne higgye el hogy jogsival a sebében született. Oda kell figyelni a kezdő vezetőkre.
-
Integra
titán
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest