- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Aktív témák
-
tusi74
őstag
válasz
steve@prhw #1699 üzenetére
Köszi szépen. Van fordulatszámmérő szerencsére, és nézni is szoktam, de eddig csak elinduláshoz.
Az nem nagyon esik még le, pedig ezt viszont többször elmondta, hogy váltáskor melyik pedállal mit csinálok. Addig OK, hogy leveszem a lábam a gázról, benyomom a kuplungot váltok. Aztán engedem a kuplungot, majd adom a gázt, vagy fordítva? A lényeg, hogy nekem minden váltásnál ránt egyet az autó. Azt mondta az oktató, meg én is tudom, hogy ez akkor lenne igazán jó, ha nem lehetne érezni.
Valahogy ezt nem igazán érzem még. -
steve@prhw
őstag
Ha fordulatszámmérőd van, akkor könnyebb a helyzeted (vagyis nem biztos, mert plusz egy dolog, amire figyelni kell...), 2000-2500 körül már felválthatsz.
Ha nincs, akkor zűrösebb... Autótól is függ, de 1-es az nagyjából az elinduláshoz elég (5-10km/h), a 2-es 20-25 km/h-ig, a 3-as 40-45-ig, majd 4. A városi vezetés során kb. enniy elég. Autótól függően ezek kicsit változhatnak, de kb. reális.
A visszaváltás során ugyanez a szabály (később az autó hangján is érezni fogod, hogy már ''szenved''), ha kb. 1000-1500 alá megy a fordulatszám (autótól függően), akkor ideje egyet visszapakolni. Ha nincs fordulatszámmérő, akkor kb. a feljebb írt sebességértékek alapján tájékozódhatsz. -
tildy
nagyúr
Hááát.. szeretek én is egyesben tötymörögni, tehát a 2es felváltáshoz múltkorában még szólt (főleg dugóban.. .szvsz felesleges volt 2esbe felváltani...De azt mondta váltsak).
De egyébként 1500-2000-es fordulat környékén váltok fel....
Kanyarban én egyszer 3asban mentemVisszaváltani még nem nagyon tudok...
-
tusi74
őstag
Te már magadtól tudod, hogy mikor hányasban menjél?
Nekem mindig mondja az oktató, hogy most a 2-es, majd 3-as, majd 4-es, majd 4-esból 2-es.
Bekanyarodni 2-esben szoktam.
1-esben nem nagyon enged menni, szerinte azzal elindulni kell, és épphogy elindultam, 5-10 másodperc, már mondja is, hogy jöhet a 2-es.
Van egy betanult szövege, ''gázról le, kuplung be, 2-es'', és minden váltásnál ugyanez.
Viszont 6 órát voltam forgalomban, és még magamtól soha nem váltottam, nem is nagyon tudom, hogy mikor kell, kivéve kanyarodás előtt, mert akkor mindig 2-es kell. Erre magamtól jöttem rá. Legalábbis kanyar előtt mindig 2-est kér.
Csak majd vizsgán nem mondogathatja. Lehet kedd reggel ez lesz, amit megkérdezek tőle, hogy mikor hányasban kell menni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
1. ismerős
lámpáknál rendzseresen lefulladok, mert azt hiszem gyorsan kéne elindulnom, különbena többiek morcosak lesznek rám...
2. Ehhehe , nálunk az szokott lenni, hogy miért nem váltok már, miért nem gurulok ki jobban a kereszteződésbe alapból...(úgy szoktam, hogy elsőbbség táblábál nagyon lelassítok, majd egyesben szépen begurulok ''szétnézni''
3. néha én is
4. szintén
5. ilyen nekem még nem volt...
[Szerkesztve] -
feise
aktív tag
válasz
sasa311 #1692 üzenetére
a parkolás? madaras tesco parkolóban, ahogy orral beálltam egy helyre, a bal első kerék egy kátyúszerűség széléhez került... én megállásnál elengedtem mindent, a kocsi meg megindult (a kerék belegurult a kátyúba) ez kb 15 cm volt. Ennyi elég volt ahhoz, h picit nekiguruljak az előttemállóhoz... szerencsée csak az ő vonóhorga, és a mi rendszámtáblánk találkozott... egyiknek se lett semi baja!
teccik érteni??? -
aDM|RaL^
őstag
nem annyira durva, injekció után szokták mondani h nemszabad, erre nemmondják, a leírás sem írja, de azért érezhető.
-
sasa311
veterán
Lesz ez még ígyse
1., Simán stresszelsz, ne érdekeljen, mit gondol vagy mond a mögötted lévő, már elfelejtette, hogy ő sem tudott mindig vezetni.
2., Nagyon figyelsz az autóra, majd a rutin megoldja.
3., Ne kapaszkodj a kormányba, lazíts.
4., Majd ezt is a rutin oldja, szintén nagyon a kocsira figyelsz.
5., Ez meg sokaknak nem megy, pedig már van jogosítványuk
Amúgy ezek nem egetverő hibák, szvsz mindannyiunknak feljöttek mind (legalábbis nekem igen)
Feise Bocs, de ha megszakadok akkor sem tudom megérteni, amit írtál
Admiral Ilyenkor nem lenne szabad vezetni....
[Szerkesztve] -
feise
aktív tag
tusi.. ez tipikus kezdőhibalista.. nekem is u.e volt!
divot.. én is igyexem leszarni őket, de sajna nem midnig megy.. emrt ha meg nem nézek hátra.. soxor öszetörnék az autót
ma parkolás közben egy gödörbe került a kerék, és picit meglódult a kocsi... az előttünkálló vonorhorgára pöccintettem egy picit..d e szerncsére csak a rendszámtábla lett karcos -
aDM|RaL^
őstag
Kezdjük azzal hogy én forgalomban kezdtem, rutin pályát még nemláttam.
1. szarul kezelem a kuplungot, bevagyok lassulva most pl azmiatt mert elkell nyomnom allergiás reakcióimat.
2. szarul váltok. volt h beletéptem, nemvolt még teljesen benn a kuplung meg ilyenek.
3. amit alattad mondott divot, kurvara probalok figyelni nemmegy.
4. oktató kedves mondjuk nem is ordítozik, az agyam fel is fogja mit mond, mit kellene csinalni, de vagy lassu vagyok, vagy szarul csinalom, vagy tul gyorsan akarom.
Multkor mondjuk jobban ment. -
feise
aktív tag
válasz
sasa311 #1684 üzenetére
nem kell őket utálni,, munkáját végzi,. mint a futár, BKV-s stb.. meglehetősen rutinosak..t e szidhatod őket, de akkor si tud vigyáznia kocsijára.. tény,h a tanulókat nem kímélik.. bevágnak mindenki elé.. majd emgáll címszóval.. de az az érdekes.. h te meg is állsz! max utánamehetsz távolságival
-
divot
veterán
Az összes abból származik, hogy túlságosan (egészségtelenül) figyelsz az autóra. Ezt nagyérszt majd a rutin oldja.
Egyébként pedig ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mögötted. Eleinte én is mindig meg akartam felelni az általam feltételezett elvárásoknak, aztán rájöttem, hogy bekaphatja a hátam mögött álló, ő nem azt látja, mint én, szóval nem fogom miatta kockáztatni az életemet. -
tusi74
őstag
válasz
aDM|RaL^ #1685 üzenetére
Amikor nektek nem megy a vezetés, akkor miket csináltok?
Nekem tipikus hibáim:
1. A rutinpályán simán el tudtam indulni, a forgalomban egy csomót bénázok az elindulással.
Teljesen leblokkolok, ha várnak rám, pedig már mondja az oktató, hogy induljak, mert mögöttem áll a sor. Ma el is mentünk egy elhagyatott utcába, és megint gyakoroltam az elindulást. Simán ment. Aztán mondta, hogy akkor menjünk vissza a forgalomba, akkor megint leblokkoltam.
2. Szól az oktató, hogy lassíts, fékezz, 100 óra eltelik, mire megteszem.
3. Elrántom kormányt, ha oldalra kell néznem.
4. Ha egymás alatt 2-3 tábla van, akkor az elsőt meglátom, fel is ismerem, a többire nem is emlékszem mi volt.
5. Ma megálltunk egy kocsibejárónál ami felfelé egy kicsi szögben emelkedett. Szépen beállok, de mondja az oktató, menj előre még pár 10 centit. Egyszerűen nem tudtam felmenni. A kocsi segge meg kilógott az útra. -
aDM|RaL^
őstag
hát vótam ma vezetni
nemmondhatom h nagyon ment, egyes körülmények miatt is...
televok nyomva antihisztaminnal. -
sasa311
veterán
utálom a taxisokat... szemét forintkergetők, azt hiszik nekik mindent szabad.
Hogy vennék el a jogosítványát egy ilyenért és dögölne éhen
Előlem tegnap az Üllőin fordult vissza mindenféle jelzés nélkül a záróvonalon egy... Mögöttem meg jött egy rendőrremélem megjegyezte a rendszámot
-
csongi
veterán
NAa. nincs 10 perce hogy robogóztam egyett és éppen nem taposta ki a belem egy taxis. A 0 km astraval már azt hitte mindent lehet. Balra kanyarodtam volna ha az az állat nem előz rám. Éppen elfért a Javítás alatt lévő aszfalt szélét jejző oszlop és énköztem. Lassítás nélkűl tovább hajtott, pedig kiosztottam volna a fejét biztos.
-
steve@prhw
őstag
Pont azon gondolkoztam, beírjam-e ugyanezt.
Ez egy szakma. Ha döglik a macskád, balhézik a feleséged, leszakadt a tetőd, attól még ugyanúgy (jól!) kell művelned. Ugyanis mindezekről legkevésbé a tanítvány tehet. A saját gondjaidat másra kivetíteni pedig bizonyos fokig gyengeség. -
tusi74
őstag
Hát nem tudom. Én többek között általános iskolásokat tanítok infora.
Általában reggel vezetek, tehát utána megyek dolgozni. Az utóbbi időben majd szétvetett a düh, de ezt remélem egyetlen gyerek sem érezte meg. Nem ők tehetnek róla.
Ráadásul amit ő csinál, az egy fizetett szolgáltatás. Hát remélem nem felejti el. -
sasa311
veterán
jó kompromisszum. csak később el ne felejtse mit ígért.
Amúgy mind2 állításod igaz.....
De milyen érdekes? Elgondolkodtatok azon, hogy milyen furcsák néha az emberek?
30 órán keresztül üvölt, nem enged semmit, nem magyaráz és tapló (persze te csengeted közben a lóvét).
Aztán ha szóva mered tenni (bele sem merek gondolni, hogy hányan nem teszik meg) akkor hirtelen mindent megenged és tud normálisan tanítani?
Mitől ez a változás? Talán hatottál rá? Vagy félti az elkövetkezendő 15-20 óráért járó honoráriumot? -
sasa311
veterán
Na igen, de én még olyan autóban nem ültem, amivel ezt a dombon föl indulást ne lehetett volna megcsinálni csak kuplungal. Annyit minden autó tud, hogy kuplungal megtartsd a dombon (noha pont a múlt héten ültem 90 éves nagyapám daihatsu charade 900 ccm-es csodájában, azzal nem lehet elindulni a kuplungal, erős sincs benne, de megtartani meg tudja magát)
-
tusi74
őstag
Múlt hét szerdán volt a rutinvizsgám, aztán már másnap mentünk vezetni forgalomba. Nem maradtak ki hetek, mint nálad. Heti 2-3 alkalmat vezetek. Ezen a héten 2 volt, jövő héten 3 lesz. Sőt, most ahogy az oktatómmal közöltem, merre hány méter, még az ünnepen, kedden is fogok.
-
aDM|RaL^
őstag
Megyek ma vezetniiii
másodszorra.
Egy dízel rönó kliót -
tusi74
őstag
Én is örülök, hogy így döntöttem. és tisztáztam. 2 alkalom alatt szerintem többet fejlődtem, mint eddig 32 alatt. És ha nem stresszel, akkor én is oda tudok figyelni, és akkor nem hibázok. Vagyis az ördögi kör visszafelé is működik.
Én meg senior
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Na hétfőn tisztáztam minden bajomat az oktatóval. Úgy gondoltam, nem a háta mögött intézkedek, először (én sem szeretem, ha mástól tudom meg, hogy valakinek valami nem tetszik). Kértem tőle óra előtt 20 percet, és elmondtam szépen sorjában, hogy a rutinvizsga előtt fórumos társ mutogatta meg a műszakot, hogy nem enged semmit a kocsijában, hogy nagyon hamar kivitt a Soroksári útra, Nagykőrösire, ami nekem még nagyon nehéz volt. A ''volt''-ot mindjárt megmagyarázom.
Szépen végighallgatott, megköszönte az őszinteségemet, majd megkérdezte, hogy le akarom-e őt cserélni. Mondtam, hogy nem feltétlenül, de ha így megy tovább, akkor meg fogom tenni. Azt mondta, hogy OK, akkor próbáljuk meg tiszta lapokkal. És megtartott egy tök korrekt órát, eszméletlen jó hangulatban. Ma reggel megint volt óra, végig rendes volt, és az óra végén az én beleegyezésemmel kb. 1 HÉV megállónyit mentünk a Soroksárin, és NEM RONTOTTAM SEMMIT, SZÉPEN VÁLTOTTAM, SZÓVAL MÉG ÉN IS ÉLVEZTEM. A holttér lényegét úgy magyarázta el, hogy kiszállt a kocsiból, és járkált a kocsi mellett, és nekem néznem kellett a tükörben. Ha nem láttam, a tükörből, akkor ki kellett néznem azon az ablakon, ahol láttam. És meg is értettem.
Most egyenlőre nem bántam meg, hogy kapott még egy esélyt, csak lehet, hogy ha hamarabb megteszem, akkor már rég jogsim lenne. -
feise
aktív tag
-
KrAt
veterán
-
-
KrAt
veterán
Ma nekem is volt alkalmam oda-vissza menni az expo-ra... Hát hogy is mondjam. Olyan forgalom volt... Ráadásul az autón alacsony (nagyon) volt az alapjárat... Egyszer volt olyan, hogy el se tudtam indulni, úgy leesett. Aztán jött a nagygázzal elindulás... Hát hogyismondjam: nem volt olyan rossz ilyen nagy forgalomban vezetni... Mondjuk a parkolás az megizzasztott. Kicsi hely, sok autó... Itt látszik a rutin hiánya...
Üdv: Atesz -
divot
veterán
Ugye, hogy ilyenkor milyen jól jönne egy ótómata váltó...
Bár az is igaz, hogy fél év alatt megszoktam a dugókat, már nem ugrál alattam az autó, és nem is fáradok el annyira bal lábilag, mint korábban. Majd ha a jobb és bal lábod észrevétlenül összedolgozik, neked se lesz bajod a tötymörgéssel. -
tildy
nagyúr
Tegnap fél órát tötymörögtem a dugóban.. nagy örömömre végre megint használhattam huzamosabb ideig az egyest. (az oktatóm nagy bánatára, miszerint dugóban is kapcsoljak át inkább kettesbe, egyesben csak elindulunk...).
Hát izé. kb. 4szer lefulladtam, hozzá kell még ehhez szokni...
más (jungleman most ignoráljon...):
Tegnapelőtt du. több loganklub taggal élvezhettük a a dacia vendégszeretetét az expon. nagyon kedvesek voltak, üdítővel és szendviccsel fogadtak minket.
Üröm az örömben, hogy vannak olyan tahó emberek, akik az egyik klubtag (ráadásul a klub vezetőjének) a loganjét frankón megkarcolták.
[Szerkesztve] -
-
zsiga667
addikt
válasz
sasa311 #1646 üzenetére
Nagyon szépen elgurul ötösben 200-zal a 7millás ''kis'' Vectra. 190-200-nál meg már nem fontos hogy jól gyorsuljon, ott csak tartom a sebességet.
Az utak valóban nem túl jók, de szerencsére nagyon szépen fekszik az úton a gép.
Mondtam már hogy imádom ezt az autót?
Óvatos vagyok egyébként, csak siettem, nameg az M3-ason szerencsére egész jó az út. -
sasa311
veterán
válasz
zsiga667 #1645 üzenetére
200 fölött hanyadikba váltasz 8.-ba?
Meg azért az már inkább a felső kategóriás autó, ami 200 körül még jól gyorsul... bár én nem szívesen megyek még a sztrádán sem 160-180nál többel, mert még a sztráda sem olyan minőségű szerintem, ami ezt engedné (pl. a Balaton fele van több rész is, ami hepe-hupás
- nem is értem hogy lehet ez).
csak óvatosan, -
zsiga667
addikt
válasz
sasa311 #1644 üzenetére
Én általában országúton meg pályán szoktam járni, városban inkább BKV, még az is gyorsabb...
Vasárnap jöttem épp haza Hatvanból az M3-on, és egyszerűen nem lehet a sok fas**opó miatt rendesen menni még a belső sávban se, pedig csak egy szolid 190-re volt belőve a tempomat.
Szóval viccet félretéve, 200-zal minden felső-középkategóriás autó elmegy kényelmesen, gyorsulni is tudnak egész jól (feltéve ha az emberbe nem verte bele nagyon az oktatója hogy 2k fölött váltani kell...), vagyis szvsz. versenypályán kívül nem igazán lehet kihasználni a sportkocsik nyújtotta pluszt. -
sasa311
veterán
válasz
zsiga667 #1643 üzenetére
Ne vadállatkodjunk az úton kérem!
Hát ja városba semmit sem ér a lóerő sajnos, országúton vagy sztrádán meg én is havonta 1X megyek kb. így normál napokon, max nyáron van nagyobb forgalom. Bár most 7végén élvezkedtem, de ezt már leírtam
ui.: Nem csak a motorméret számít, nézd meg az Audi TT coupét a maga 1781köbcijével és 225 lóerejével
Bobsys Várjál, én is megtaláltam az ideális versenyautót[link]
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Nem röhögtem, tudom, hogy elég jól mennek ezek a kasztnihoz képest nagyobb motorral szerelet szuzukik
De lásd lehet velem tárgyalni, sportszerűségből jövök a Vektra GT-vel
Van 1.6-os széria BMW?
Közben rájöttem, hogy van még az újból is itten-e: [link] Istenem de szép
Most, hogy lesem csak 115 ló, nem biztos, hogy nagyon lemaradnál... -
sasa311
veterán
az erőgép
Amúgy ha engem előznek inkább elveszem a lábam a gázról, azon ne múljon. Nem hiányzik sem az, hogy jönnek szembe akkor bárki összetörje magát,vagy mégroszabb, hogy előző elvtárs jól rámrántsa a kormányt és én is az árokba kössek ki. Volt már ilyen, jöttem haza Tiszafüredről, és egy nagyon erős 1000köbcis szuzi már Jászberény óta meg akart előzni. Nem voltam én gonosz, stabil 100-al mentem a 31-esen, ő meg mindig kijött, árjött, hogy ez nem megy, visszamentAztán egyszer egy ilyennél jöttek szembe, a hülye meg rámhúzta a kormányt. Ha nem fékezek rá tuti nekemjön a barom....
-
sasa311
veterán
hehe, ez jó
Én is fogtam 7végén elvtársat, hogy megy előttem 80-al a nagy benga kietlen egyenes úton, aztán mikor nem jönnek szembe és kilépek mellé előzni akkor rögtön megtalálja a gázt és 120-al már csak mellette mentem. De ezt benézte
Opel asztrával gizdulni az igazi ám -
fasyrt
őstag
Azért linkeltem a képet, mert azért ebben igencsak vannak holtterek.
Ma este elmentünk az SZTK-ba, holnap lesz vérvétel. Kis szűk utcácskában lehet parkolni, de szorosan. volt egy kényelmes parkolóhely csak nekem (párh. park.). Mire kijöttünk előttünk 25, hátul 15. Közvilágítás az nemigen volt. Háát jó volt. 3 tilitoliból sikerült kiállni, de a kormány végig koppig volt kurblizva. Jóóó volt!
Legalábbis én élveztem.
Viszont azt qrwára nem értem mikor (pont) egy nagy gyorsításon voltam (tényleg ment, egy 1,0 literes motorhoz képest) és ledudáltak. Hááát ez még mindig sötét előttem, pedig 3500-nél váltottam fel a 2500 helyett.És majdnem padlóig volt a pedál is, de ő dudál, ő megy, hogy a buszmegállóból kijövő busz után egy jóóó nagyot fékezzen.
Baromarcú. Szakadjon ki a motorblokk a kocsijából, hogy fúljon meg az ilyen. -
sasa311
veterán
azért ez így túlzás... Jó kis kocsi ez az omega, nekünk is volt kb. fél évig. Jó bika motor van benne (legalábbis a mienkben V6-os 3000-es volt). Opelhez képest pedig egész jól felszerelt. Persze értelmetlen üsszehasonlítani egy BMW-vel, de nem is egy kategória sem árban sem színvonalban..
-
divot
veterán
Van a XVIII. kerületben (vagy volt) egy használaton kívüli vasúti átkelő, amiről mindenki tudja, hogy a sín sehonnan se jön, és sehova sem tart, de mivel a táblák kint maradtak, teljesértékű átkelőnek kell tekinteni. A vizsgabiztosok ide vitték azokat, akiket meg akartak buktatni.
Sajna te is ilyesféle biztost fogtál ki. -
_XXXXX_
tag
A nagy autóknak meg tényleg nagy a holt kicsit jobban kell nézelődni.
Tényleg vannak könyörtelen vizsgabiztosok (amelyiknél buktam forgalmin) annak a listáját láttam kb 20 emberből 4 ment át... -
Rencsi
csendes tag
Az biztos, de azt tudni kell hogy azon a biciklis uton utoljára akkor járt biciklis amikor még üzemelt a gyár (rendszerválltás előtt). A táblának is csak a fele van meg.
Hát inkább csak átgurultam rajta vagy 5-el.
Az oktatóm is csak nézett amikor a VB sorolta a hibák közt ezt is, próbált is rá hatni de könyörtelen volt. -
Rencsi
csendes tag
Sajnos nekem sem sikerült elsőre
A 10 lehetséges hibavonalból 11-et kaptam, és ebből 3at azért mert sávváltáskor nem néztem hátra, ebből kétszer csak én voltam azon az utcán. Jah meg kaptam egyet azért is mert nem húzódtam le a szélső sávba, valamint nem vettem észre egy takarásban lévő táblát így nem néztem szét amikor áthajtottam a biciklis úton.
A többiere nem emlékszek....
Nagyobb hibám nem volt amiért azonnali stop lett volna csak ilyen aprób bakik. VB meg is dicsért hogy amúgy jól vezetek (de azé meghúzott)
Mégvan 1 (talán 2) lehetőségem aztán annyi....
[Szerkesztve] -
-
Melody
csendes tag
Hali mindenkinek!
Nálam a vizsgán, szerencsére 1 pillanatra sem volt csend.
Oktató dumált a vb-al, aztán 2 kanyar után már én is csatlakoztam (elvileg nem beszélhetnék vele, de nagyon jó fej volt, és már előzőleg a 2. rutinvizsgán találkoztunk),
szal tök jól elbeszélgettünk menet közben így 3an..
De egyébként mi is letértünk a vizsgaútvonalról (akkor buktam meg)
de ott a vb az oktatónak mondta, h. merre menjünk, az oktató meg nekem
(nem mintha nem hallottam volna..) -
-
sasa311
veterán
Érdekes téma ez a tükör is. Egy dolgot már régen fel akartam hozni. A tükör holttér-thémáját
Szóval én sávváltáskor szinte kivétel nélkül hátranézek (először középső tükör, aztán bal tükör és mindig bal -vagy jobb sávváltás irányától függően- váll fölött hátranézek).
Ez így mennyire hasznos/káros/jó/rossz?
[Szerkesztve] -
_XXXXX_
tag
Már több mint a két éve van jogsim és nagyrészben a bal tükröt nézem én onnan mindent látok ha több sáv van akkor használom a többi tükröt is vagy ha szükség van rá.(igazán nem is figyelem már hogy mikor mit csinálok
) De itt vidéken nem létszükséglet minden tükör mindig
-
_XXXXX_
tag
Nem
Én egyáltalán nem figyeltem a vizsgabiztost(tanulva az előző esetből
) De a vizsga után mondta az oktató hogy ő látta hogy már erősen alvás gyanús volt a VB (hacsak nem lehet csukott szemel figyelni
azt nem mondom hogy végig aludta az egészet de 1-2 perc alvás megvolt neki
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest