- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
peterszky #3673 üzenetére
OK, irtam is hogy nem egyertelmu, azert nem baj hogy kitargyaltuk nem volt mindenkinek egyertelmu, ha nem kavarod bele a zold lampat akkor eszembe sem jut, hogy csak kanyarodas nem utkeresztezodes
ugyhogy OK
azert nem idiotak a gyalogosok es figyeljunk rajuk
azert most ne keszitsuk el a Feszty korkepet
sajnos nekem ez nem jon be, marmint a kep
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
peterszky #3651 üzenetére
hat igy elso blikkre ha Te zold lampa-vagy zold lampa nelkul- utan jobbra kanyarodtal, akkor bezony a gyalogosnak volt elsobbsege akar volt zebra akar nem, bar lehet csak rosszul irod le a szitut
ettol fuggetlenul ezt az okorseget, hogy a gyalogos a leghulyebb nepseg.... -
The DJ
addikt
válasz
peterszky #2779 üzenetére
Rutinon nekem görcsöt kapott a lábam
Remegett és nem tudtam leállítani, szóval kicsit se voltam ideges.
Kresz-en is...alig tudtam eltalálni az érintőképernyőn a helyes választ úgy remegett a kezem.
Az elsősegély könnyen ment (fogjuk rá) mert ott mindenkit átengednek felénk és ezért nem voltam ideges
Csak mivel ez a legnagyobb megmérettetés, ezért elég nagy félelem van bennem, pedig tudom, hogy képes vagyok rá.
Viszont ami még betett az az volt, hogy az oktatóm elmondta, hogy meg van szabva a vizsgabiztosoknak, hogy mennyi embert KELL megbuktatniuk.
Elő van írva nekik
Hát ez meg hogy néz már ki?
Ha akar úgyis talál olyat, amibe bele tud kötni... -
bcs
aktív tag
válasz
peterszky #1995 üzenetére
tolatva parkolás nekem sem igazán megy. bár vizsgán tökéletesen megcsináltam. azóta egyszer próbáltam csak, hát, nem voltam elégedett magammal. én úgy szoktam beállni, amit nem tanítanak, sőt tiltanak, hogy előre nagyobb ívben fordulok rá a helyre, egyik első kerékkel meg felmegyek a járdára, aztán visszakormányozok, és amikor lehuppan az első kerék, akkor már húzhatom is be a kéziféket. (ha meg fa van, vagy oszlop, akkor keresek másik helyet
)
-
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest