- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
-
JoHnni
senior tag
válasz
Robika37 #2328 üzenetére
persze, csak úgy hozzátettem hogyha menet közben gyullad ki a lámpa, akkor onnatól már teljesen mindegy! mondjuk függ több mindentől
ui: én erre alapból nagyon figyelek, mert a kocsim nagyon alacsony, a tenyerem állítva éppenhogycsak befér a karter alá (kb 9-10centire van a földtől) és méghozzá alu, tehát ha lekoppan rögtön törik!!
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
Robika37 #1838 üzenetére
Ez az ismerős dolog nálam nem nagyon játszik. Én ugyanis azt az elvet vallom, hogy én a számítógépemhez sem nagyon engedek nyúlni senkit, aki teljesen analfabéta a dolgokhoz, mert nagyon megdolgoztam érte. Most akkor kitől várjam el, hogy saját autóját kockáztassa, ami árban többszöröse az én gépemnek, hogy ne adj isten kicsinálom a kuplungját? Mert az oktatónak legalább van pedálja a saját oldalán is.
Más lenne a helyzet, ha családon belül tudnék gyakorolni. De a legközelebbi vérszerinti hozzátartozóm 200 km-re lakik.
Anno, szegény nagypapám akart tanítani, de akkor 10 éves voltam, és amikor megugrott a Wartburg, sikítottam, úgy féltem. Most meg már a nagyszüleim sem élnek, én meg már elköltöztem abból a faluból 20 éve. -
tusi74
őstag
válasz
Robika37 #1836 üzenetére
''..-sztem az okítónak meg kell találni a középutat. vagy több óra vagy több szigor stb.''
Nálam jelenleg a több óra játszik, ugyanis 30 órával mentem rutinra..
Én egyébként semennyi pénzt nem sajnálnék tőle, ha tényleg tisztességesen megtanítana. És mit korábban írtam, most pár alkalom óta tényleg igyekszik, csak el ne veszítse az ihletet.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest