- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feise
aktív tag
RESPECT!!!
EÜ.. Budapest, Moszkva tér... nah az tuti hely.. van 1 néni a váróban, aki vöröskeresztes bélyegeket árul.. 200HUF-ért.. tőle kell venni, megvillantani a VB-nek, mikro a személyit kéri és már nyerő a helyzet.. tőlem szinte semmit nem kérdezett.. jah de
-fújja fel a babát
-jó
fél perc után, amíg szivatta a másikat odaszól az asztaltól
-na, fel lehet fújni??
-fel
-akkor jó.. húzzon egy számot
-blablabla vlamai hüyleséget rizsáztam róla szinte 0 tudással...
-mehet...
ENNYI!a néninél mindjárt 2 bélyeget is vettem, meg kaptam hozzá egy könyvet is ;) még emgvan.. eladó! nekem már nem kell ;)
-
o0tomy0o
tag
válasz
[HUN]Zolee #2095 üzenetére
Felvágják a vizsgázó ereit azt ha életben maradt mert el tudta látni magát átment?
-
o0tomy0o
tag
Jah igen, muszáj leírnom, hogy nagyon szurkolok tusi74 nek, mert én fele ennyinél otthagytam volna az egészet és egy vagy másfél év után próbálkoznék újra. . . Hál istennek egész elfogadható oktatóm volt, mertkülönben ha egy ilyet fogtam volna ki akkor. . . 2 halottal több az utakon, de minimum egy
-
o0tomy0o
tag
válasz
[HUN]Zolee #2091 üzenetére
az igen. . . Émmeg itt rágom a körmöm hogy nehogy lejárjon valamelyik vizsgám suttyomban, mert nem akarom újra letenni
szerk: mihez képest könnyű. . . ismerősöm mindenből átment elsőre csak az EÜ-s szarságon vágták meg
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
jaja, adott is amennyit nem szégyelt
-
Grimgor
csendes tag
válasz
Parsifal2 #2042 üzenetére
Hurrá végre egy szakmabeli!(nem kell megsértödni én mindenki bírok)Az általad felvázoltakkal teljesen egyetértek!Nem az a veszélyes aki nap mint nap vezet hanem aki nagy ritkán előszedi a vasat a garázsból és lemegy a rokonokhoz egy évben kétszer!Hát az apukakedvencemacsógyereket már nem is mondom mert saját idegeimet teszem tönkre!
Ha mindenki olyan udvarias lenne az utakon mint MI akkor sokkal keveseb VÉRES baleset lenne!
-
o0tomy0o
tag
válasz
sasa311 #2078 üzenetére
Neeem, félreértés ne essék, én nem mondom hogy szemét volt, teljesen jogos volt a bukta ezt elismerem! Csak maga a hozzáállása az ami teljesen önbizalom romboló volt. . .
éshamár itt tartunk, mit jelent az hogy ''jelzés röviden-hosszan'' ez is egy hibavonalam volt. . . csak nem értem hogy mi is az -
Robika37
csendes tag
Gratula az ügyiknek, az ügyifogyik is ügyik csak még érik
nekik is a gratula
Tusinak :az ember alapvetően gyarló lény és hibázik is
olykor-olykor, az okítód lehet , hogy lassan rájön hogyan is kell okítani
de kell néha egy kis lökés az élettől.
Lehet hogy a tiéd az Xp volt...........
Sok sikert a vizsga utánra is. Mert a vizsga csak belépő a közös ''játszótérre''
Ez szól atöbbi ''játékosnak'' is -
sasa311
veterán
válasz
o0tomy0o #2074 üzenetére
Nem értem hol volt itt szemét a vizsgabiztos?
Szvsz amiket mondott szerintem egyáltalán nem szemétkedések (lehet ő még pozitívnak is gondolja).
De azon nem kell felháborodni, hogy a jobbkezes utca miatt megbuktat, hiszen ez a dolga...Azért nem 6 hibapont jár, hanem élből bukta, ha elnézed a jobbkezest (ami a legutóbbi vérprofi anyázós szépművészeti agyagedényt illeti, aki a múltkor nem adta meg nekem a jobbkezet, ráadásul nem az út jobb oldalán, hanem a közepén ment na azzal elbeszélgettem volna, ha nem húzott volna el a férfija....).
szóval a jobbkéz miatti buktatás jogos -
o0tomy0o
tag
Üdv mindenkinek!
Már jó egy hónapja olvasgatom ezt a fórumot, 2 hete vizsgáztam forgalomból, 2. ra sikerült
Nagyon de nagyon számít hogy ki a VB!!! legalábbis szerintem. . . Az első vizsgán valami 50 év körüli (többi ismertetőjelet majd priviben) VB volt, de már az első 5 percben úgy látszott hogy nem megyek át. . . Belekötött mindenbe amibe csak lehetett, hogy így sablonosan mondom a szöveget (ugye indulás elötti ellenőrzés) meg ezt meg azt csináljam. Mielött elindultunk volna, leszögezte hogy ''maga még tanuló vezető, ne aggódjon, még kicsi hibák lehetnek, nem kell profinak lennie. . . '', nopersze. 15 percet vezettem, sajnos elnéztem egy jobbos kereszteződést
, dehát akkor rákezdett. . . mondott össze vissza hogy a vezetésem példásan jó, csak nemtok szabályosan közlekedni. . . hát komolyan, nagyon nagyon nagy önkontroll kellett hogy ne szóljak be neki, csávókám 6 hibavonalat húzott be. . .
No mindegy, második vizsgán egy fiatalabb, sokkal bizalomgerjesztőbb VB volt. A legjobb az volt hogy én ravasz ugyan azt a vizsgaútvonalat húztam, mert láttam alulról a számát hogy melyik melyik. .., és sokkal jobban ment, összesen 4 hibavonalat kaptam.
Márcsak az a fránya elsősegély vizsga kell és végre vége a szenvedésnek. . . Nemtom ki hogyvan vele, de nekem nagy szenvedés volt az egész
Jah, gratu aki most vizsgázott 0 hibapontyal! -
tusi74
őstag
Ma is ingyen vezettem, holnap is. 6 ingyen órát ígért. Valójában engem nem is a pénz érdekelt vezetés közben (nem, mintha milliomos lennék, sőt), de amikor vezettem, csak az érdekelt, hogy nyugodt körülmények között gyakorolhattam, és csomó olyan dolog sikerült, ami eddig nem. Tök jól éreztem magam.
Mod: Nyilván, volt, hogy szólnia kellett, hogy mostmár inkább ne gyorsíts, de ezt is nyugodtan tette.
[Szerkesztve] -
feise
aktív tag
grat...
húzós helyzetek már nekem si voltak.. jó sokde többször más hibájából..
nem tom.. én nem merek gyorsan gyalogos mellett elmennini.. ha nem is negedem el, lelassítok egy picit (féken a lábam) ismerem magamat is, h pl 1 hülye megindul, aki nem lát és megy vele még 8..
vagy.. elég, ha megijed, emgcsúszik, és ott a baj, és én leszeka hibás..
-
-
fasyrt
őstag
Jajj, ma mit éltem át...
Házunktól 50m-re, nagyon jól ismerem az utat. Jövünk haza. Zebra útkereszteződés mellett, járdaszigettel. Másik oldalon zebra nincs.
Jövök haza. Cigányasszony néz jobbra, látja jön autó elengedi, lelép balra nem néz... Én meg balról jövök. Már a téli gumi van fent, szvsz ennek lehet köszönni mindent. Csikorgó kerekek, enyhe kormánymozdulat. Én ott csináltam majd össze magam. -
bcs
aktív tag
az a legrosszabb. mármint az, hogy ő azt hiszi, hogy érzi a kocsit. én is úgy érzem, hogy érzem a kocsit. de tudom, hogy nem. annyit érzek, hogy meddig merek vele elmenni.
már tudom, hogy mekkorra gázzal nem szabad vele kanyart bevenni, de azt nem, hogy mekkorával szabad. a múltkor még így is megtolta a seggét. mondjuk már nem lepődök meg rajta, és reflexből tudok szépen korrigálni. de nem merem azt kijelenteni, hogy érzem az autót, pedig beleraktam vagy 10K km-t. -
feise
aktív tag
vki korábbna írta, h ő már 3 hete vezet, és már éruzi a kocsit, már tud mindent, elmenne akárhova.... ember.. na neeeee.... 3 hónap után pl még nem tudok mindig tökéletesen váltani... elmenni elmennék akárhova.. de pl 200 km folyamatosna marhára kifáraszt.. pedig már soxor megvolt!
nemrég vezettem este ködben.. olyan érzésem volt, mint mikor első hetekbven vezetttem.. teljes bizonytalanság.. még a 60 is soknak tűnt -
biker
nagyúr
válasz
DaSilva #2055 üzenetére
b+, az nem beleszólás, hanem utasítás útvonalhoz.
ne idegesíts már direktbe
a beleszólás azzal jár, hogy VB figyelmezteti, majd 2.ra leállítja a vizsgát.
Safari flash blokk? miért is? mindenestre ad-blokk meg popup-blokk van benne, meg talán ezt is be lehet, de most céges win előtt ülök.
De van egy pithelmet nevű, állítólag faja safari piszkáló program, próbáld ki azt, sokan használják (én nem) -
feise
aktív tag
hát ezaz.. én amjdnem felrobbantam!!4 tök kussban csinálni mindent, úgy, h közben 2 szempár figyeli minden mozdulatomat...
picit megakad egy váltás belenézek a tükörbe és már látopm, ahogy firkál a a papírra... brrrrrr...
persze nem akarok senkit elrettenteni... én utáltam
szerk: tilos beleszólnia.. de szuszoghat, sóhajtozhat stb...
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
OK. De akkor is számít, ha nem rázza melletted a fejét senki, nem sóhajtozik, nem teszi nyilvánvalóvá, hogy majd szétveti az ideg, már megérte. Bár elég rutinos vizsgázó vagyok, tehát ha meg is buktat a VB, mert az mindig benne van a pakliban, ha ül nyugodtan, és ő sem stresszel kisebb az esélye.
-
tusi74
őstag
Na ma tök jól ment, nagyon jól is éreztem magam. Gondolom az új XP hatására, elhatározta, hogy nyugodt lesz, de mindegy mi miatt.
Magamtól tudom már, mikor váltsak, meg is dicsért, szépen sikerült előre beparkolni stb.
Nem igaz, hogy nem érzi, ha nyugodt körülményeket teremt, akkor a hibázás is kevesebb. Ez egy ördögi kör oda-vissza. -
biker
nagyúr
tudom, tudom
multkor egy mama belémgurult, ezért le volt véve a lökhárító, az alatt van.
minden autón hátul, hogy ne elölről a szar levegőt szívja be, hanem kimondiottan a menet-vákum szívja ki a levegőt a kocsiból, vagy kiengedje a nyomást
csak egy baj van
a 4db rés összfelülete kb negyede, mint az ajtón lévő ablak, és kb 1/16-a az ajtónak.
ergó rohadtul benyomja a levegőt az ajtó -
Szalma
őstag
(A ''jobb'' autóknál vannak kivezető rések az utastérből; szerintem ha megnézed a korolla csomagtartó-ajtajának az alját, akkor láthatod is őket. Tuti nem keletkezik füldugító túlnyomás, ha nem nyomtad ki szilikonpasztával; valami pszichés trükk áldozata vagy...
)
Szeretettel:
Szalma -
tildy
nagyúr
Fenn van az indexen a cikk, amiről divot beszélt...
[link]
Mondjuk meglepett, hogy az oktató ''csak'' 25 éves volt... -
Parsifal2
tag
válasz
Grimgor #2036 üzenetére
Szasz!
Én egy 3,5 t-ás 180LE-ős gépet hajtok. Naponta felforr az agyvízem, mikor a sok kis rutintalan állat előzget, nekem meg nyugton kell maradnom, mert balesetmentesen kivánok megőszülni....
Én naponta 800-900km-ert megyek szép hazánkban, és azon gondolkodom, hogy beszerelek egy digit camerát a szélvédő mögé. A sok vakegeret egyszer lelővöm.
A tv-ben mindig a kamion és a hivatásos baleseteket mutogatják, holott a kalaposöregpapás, plüssöscsajos, és a menőgyerekpapakocsijával típusoknál nincs veszélyesebb. Én már azon is gondolkodtam hogy kellene csinálni egy weblapot, és fel kellene tennni jó kis képkockákat. -
Robika37
csendes tag
ugye ugye
csórikám elkezdett kombinálni
anno mikor tanultam vezetni,mentünk ki 3-an a rutinpályára
+okító vezetett, jól eldumcsiztunk hátul a haverral
NNAA uuuuuuugy lecseszett az ember bennünk mint állat (egyébként igaza volt)
legyél kritikus, más hibáiból könnyebb tanulni
jobbkezesről................. sajnos. az embernek akkor van elsőbbsége,
ha megadják............
doboljál felváltva a lábikáiddal széppen ritmusossan lassan na ugy kell kapcsolni ,
váltani
oszt, ha lila a feje meg kell kérdezni megy még az Xp -
Grimgor
csendes tag
Most erre mit mondjak nem tehettem róla!Mikor a pacák mellém ért én már álóra fékesztem a kerekeket!De még így is legalább 70el csusztam + a szembejövő energiálya!Nem,nem keltem fell izzadságban úszva egyszersem,de húst nem tudtam enni legalább két évig!
De a mai napig eszembejut ha egy kanyarhoz érek!Nem egy kellemes érzés!
-
Grimgor
csendes tag
Nem kapcsolódik konkrétan a témához de láttam ,hogy azt írtad az ajtónak kéne megvédeni a kamionoktól!Nem akarlak elkeseríteni de attól a járműfajtátol csak a jóisten tud megvdeni
Én 4 éve kamionozok és volt egy nagyon csúnya balesetem! A kolégámmal hazafele tartottun mikor egy beláthatatlan kanyarban megelözött egy elég jónevű német autó!Szemből bersze jöttek,csorikám megpattanva a szembejövön nekemcsapódott és a ''B'' oszlopnál szinte derékszögben behajtottam a vasat!
1halott,2sebesült!Nem horror történetet akartam mesélni csak azt szeretném mondani ha fentröl nem vigyáznak rá esélyed sincs. Ne értsetek félre nem vagyok vallásos!
-
tusi74
őstag
Rohadt PR, nem volt egész este netem
Ma megint nagyon béna voltam. Már a rutinon simán ment a 40 cm-re beállás, ma a parkolás bevezetéseként kipróbáltatta az oktató megy-e még. Persze nem ment.
Ma mikor a lakásáról egy tanulóval jöttem vissza, megállapítottam, hogy nem vagyok az átlagosnál rosszabb. A csaj, aki vezetett, szinte ugyanazokat a hibákat követte el, mint én szoktam. Ugyanúgy nem vette észre az utca elején a táblát, ugyanúgy elfelejtett 1-szer irányjelezni, én ezért nem bántom, de akkor miért táplálja belém az oktató, hogy reménytelen eset vagyok? Szerintem nem, egyszerűen kezdő. És akkor mi van? Ma teljesen megnyugodtam.
AMD Duron 850 112 MB RAM-ra tettem fel az XP-t.. Kemény 90 perc volt mire felment. És akkor jött még a java. Hol az e-mail jelszó stb. ? Hirtelen talált holnapra 8-ra időpontot, szombatra 10-re. Milyen érdekes az élet.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
én forgalmi vizsgán szaladtam bele egy jó 20 perces dugózásba
vizsgabiztos feje a végén kezdett elég vörös lenni, de szerencsére időben visszaértünk a központba -
-
bcs
aktív tag
a valvoline-t szereti
(3300/L) upsz, viszont akkor nem volt 30, csak huszonegykettő. miért emlekeztem én 30-ra?
én tudtam venni literest is, és csak pár tíz forinttal került többe egy liter, mint az 5 literes kanna literje.
van hajam, és nem vagyok kigyúrva se, csak ugye a sztereotípia
de az teszik, amikor a ''tipikus'', pontosabban elképzelt bmw-sofőr jellegű úriemberek átbámulnak a citromsárga régi swiftből
és nem vezetek állat módon se, csak ótópályán gyorsan. -
feise
aktív tag
-
fasyrt
őstag
régi Swift 1,0L
3,3 liter olaj kell neki, asszem 10w-40.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest