- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
Kis Fraky #2699 üzenetére
Dehogynem.. Csak 1 perc, és elalszok.. De van egy jó sztorim: Jövök Gyálon Pest felé, olyan 60-al... Hallom vmi csörömpöl... Egy 1-es dízel golf kezdett megelőzni.. Mondom hajrá.. Előrenézek: egy tgk jön szembe. Elveszem a lábam a gázról, golf épphogy befér... Meg se köszöni... Anyázok, villogok.. Semmi... Ez is a T betű miatt. Fatert is úgy tolják le az útról, ahol tudják... Pedig nem egy kezdő vezető...
-
Kis Fraky
aktív tag
Mivan Csütörtökön senki sincs PH!-n???????????????
-
tildy
nagyúr
Ma vezettem
Egész jól ment, azon kívűl, hogy megbuktam volna, mert egyirányúban balra karanyodáskor nem húzódtama jobb oldalra.
-
feise
aktív tag
lógjunk be a műjégre
kocsival
-
I_Am
veterán
Csapatás:
Mikor farolgatsz a verdával az úton. Ezt ugye a felvonulási téren viszonylag balesetmentesen megúszhatod, mert elég széles. (régen megkönnyítette a dolgot, hogy macskaköves is volt, azon mégkönnyebb volt csúsztatni) És azért szoktuk az első nagyobb hóban, mert ott aztán lehet neki kenni rendesen a 360-akat. -
biker
nagyúr
nagyon helyes...
Élő egyenesben hallottam a sokak által nagyra és okosra tartott Jakupcsek pi--át a rádióban, mikor egyrészt azt fejtegette, hogy a kocsik padlólemezében miért nincs egy mélyedés a tűsarkú cipőnek, illetve hogy a fejtámla minek, mert összerondítja a frizurát.
Mire a férfi kolléga beszólt a mikibe, hogy azért, hogy ha hátulról meglöknek, ne a lapockádról csapódjon vissza a fejed
nem kicsit gáz volt az adás ezen része... mert halál komolyan mondta... -
csongi
veterán
válasz
steve@prhw #2652 üzenetére
Erre rádupláztam. De nem dől össze a világ. Egyébként jogos[/OFF]
-
$
tag
válasz
sasa311 #2668 üzenetére
De van, csak a Skodán az a baj, hogy a gázpedál álló, a fékpedál meg függő elhelyezésű, ezért hosszabb idő átrakni a lábam, és a kézifék meg úgyis a kezemben volt. (a vezetési stílusomhoz hozzátartozik a kézifék rendszeres használata
) És azért adtam padlógázt, mert kb 100m-t kellett tolatnom, és imádom a 30-cal tolató autó hangját
Ja és azért csúszott le a lábam a fékről, mert tiszta dzsudva volt a lábam a hóeseés miatt, szóval ilyen sajnos máskor is megtörténhet
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Jujj...
Hát képzeld én ADIDAS cipőben vezetek, de elér ritkán fordul me a fejemben az, hogy az ADIDAS cipőmmel padlógázd adjak tolatáshoz. Méginkább ritkán fordul elő, hogy az ADIDAS cipőm lecsúszik a gázpedálról, mikor egy SLK áll mögöttem...
Amúgy nincs azon az autón özemi fék, vagy minek kapirgálsz a kézifékkel? -
hobizoli
nagyúr
En annak idejen egy fekete szogletes orru alkalmi cipoben csuktam meg a Tipo-t, akkor hasznaltam azt eloszor, -es utoljara is
, (nem am)-, egy fekezesnel beutottem a cipo orrat fekpedal oldalaba, ugyhogy csak 2x tudtam fekezni, ami mar keves lett, kulonben siman megalltam volna, mogotte jo 2-3m-l is, igy is csak azert ertem utol a E Kadett Caravan-t, mert ahol vegul megalltam eppen sarfelhordas volt az utszeli erdos reszrol itt jottek fel a munkagepek, a Kadett is megcsuszott es legurulva rola megallt az aszfalton, en meg fekeztem, es az utolso 1m-n csusztam meg, ezzel ertem utol.
hobizoli -
$
tag
válasz
Kis Fraky #2511 üzenetére
Én PUMA cipőben szoktam vezetni, de a múltkor majdnem kurva nagy balesetet okoztam
Elkezdtem fullgázzal tolatni, hogy leparkoljak, már közeledtem egy Merci SLK-hoz. Csakhogy a PUMA cipőm lecsúszott a fékpedálról, és a gázt nyomtam meg
. Azér az uccsó pillanatban behúztam a kéziféket, és elrántottam a kormányt, így szerencsére nem lett baj
Különben kb 30-cal beletolattam volna a Mercibe.
-
jerry311
nagyúr
válasz
sasa311 #2663 üzenetére
Én sem értem teljesen, mert a vizsgák tényleg nappal vannak, meg általában lakott területen.
Ez kb. olyan dolog lehet nála lehet, minthogy mivan ha egyszerre gyullad ki a töltés- és az olajnyomás lámpa, na meg hirtelenjében felmelegszik a hűtővíz is.
Válasz: elszakadt az ékszíj. (nem kérdeztem vissza mi köze a főtengelyről hajtott olajszivattyúnak az ékszíjhoz...) -
jerry311
nagyúr
No para!
Egyszerű dolog ez a vezetés.
Ediig bármi* feladat volt másodszorra sikeresen végrehajtottam.
* tolatás, tolatva parkolás, járda mellé, szlalom, mittudomén... -
bcs
aktív tag
találkozóra nekem jelen pillanatban semmilyen időpont nem jó, mert az éjjel megpróbálták ellopni a kocsimat, és jelen pillanatban nem üzemképes.
-
nagash
senior tag
Nekem nem jó a december, mert a kocsi téliálmot alszik. De gyalog szívesen megyek továbbra is.
-
aDM|RaL^
őstag
átmentem rutinon lolz
-
tusi74
őstag
Nekem sem nagyon megy a visszaváltás. Előre már tök jó. Én mostmár nagyon élvezem a vezetést. Ezzel az új oktatóval nagyon jó. Lehet, hogy másoknak esetleg nem jönne be a módszere, de nálam bevált. Ha valami hülyeséget csinálok, akkor bemutatja mit csinálok, de úgy, mint egy paródia, és együtt röhögünk. És azt már többször nem rontom el. Bár ezzel kezdtem volna.
-
csongi
veterán
Dec 12 még messze van.NO PARA!
Ne arra gondolj mi lessz avizsgán, azt úgy se tudod előre. Inkább az órákon vegyél fel minnél több rutint és nem lessz gong. persze tudom könnyen beszélek, de ne görcsölj a vizsga miatt, csak majd aha ott leszel. Neket párhuzamosan kell fékezni és visszaváltani?
-
tildy
nagyúr
dec 12. a kivégzésem napja
Úgy néz ki, hogy még 10 órám van hátra vzetésből, de az oktató azt mondta, lehet kéne még ugyanennyit vennem... Aztán lehet az lesz , mint a múltkor, hogy vettem +6-ot, pedig akkor is 10 volt beszélve, és sikerült a rutinom.
Szal.. Húh.. Tudom , tudom, nem kéne parázni, de egyre jobban félek. Elindulás, váltás megy (visszafele nem mindig)sávváltás megy, parkolást és a jobbkezeseknéla visszaváltást+féket gyakorolni kell.
Ma is két barom index nélkül bevágott elémKééész.
-
KrAt
veterán
Hali mindenki! Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a tali a téli szünet elején lenne?
Mert akkor már nekünk nincs suli, és gondolom ti se dolgoztok. Ha rossz ötlet, kéretik nem megkövezni
-
Boxer001
veterán
válasz
Kis Fraky #2635 üzenetére
Ha akarnék, se tudnék, mert a kocsi, amivel szoktam furikázni, nem is nevezhető már kocsinak se sztem, ráadásul most beteg. Majd ha megnyerem a lottót (ha lottóznék), akkor veszek egy fullos verdát, aztán lecsapatlak titeket.
Amúgy csóresz vagyok, szal autóvásárlás nem lesz nálam mostanság.
Ez viszont egyéni szoc problem.
bobsys
ajjajjjjj
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Tapasztalt sofőrök lesznek a talin?
Pontosan hol lesz? Hogy véletlenül se járjak arra. -
Vukocska
tag
válasz
WilktorD #2609 üzenetére
Talán azért mert még nincs tisztában az autó és a saját képességeivel, mert még kezdő.
Minél többet fog vezetni megjön majd a bátorsága is.
Tudod lassan jársz tovább élsz.
Tudod veszélyes lehet ha ''pattnásik feszítet a húr'', nagy sebességnél nagyott lehet bukni. Én már csak tudom (lásd előrébb)
Tudod attól még hogy megvan a jogsid nem azt jelenti hogy tudsz vezetni, hanem egy adott időpontban kevesebb mint 11 kisebb és 0 nagyobb hibát vétettél. Az élet meg majd megtanít vezetni (1-2 év). -
nagash
senior tag
válasz
WilktorD #2609 üzenetére
Szerintem egy kocsival nem csak gyorsan lehet közlekedni. A gyorsaság a forgalomtól is függ. Mint már említettem: kezdő vagyok. Miért van turbós Corradóm? Hát azért, mert ez volt az egyetlen jó állapotú, eladó, megfizethető és mert ez tetszik. Mivel a motort nem 1,1 bar-ra találták ki ezért nem is kéne nyomatni. Aki ''tépni'' akar az menjen a hungaroringre. Én a formája miatt vettem meg.
Neked mért van Calibrád, ha inkább gyorsan szeretnél menni??
Na, no off. -
jerry311
nagyúr
Megvolt az első óra.
Öreg dízel, alapjáraton indul 1esben --> gyakorolni kell majd a benzinest...
Keményen felgyorsultam 40-ig 2esben
Oktató szerint túl sportosan indulok, szerintem ez max a rutin vizsgáig probléma, tuána meg már csak alkalmazkodás a forgalomhoz.
És az első pár megállás is keményre sikeredett, mondjuk én nem is vártam jobbat az első órán.
Szerintem sikeres alkalom volt.
De hát férfi vagyok, melyik férfi nem elégedett magával, akárhogyis teljesített??? -
aDM|RaL^
őstag
váááá holnap van rutinvizsgám O_X
-
sasa311
veterán
válasz
WilktorD #2612 üzenetére
Mondjuk, mert ez tetszett neki, és nem szándékozik 1-2 éven belül új autót venni. Lassan és biztonságosan majdnem minden autó tud menni
Faster: A váci úton mikor lehet hajnali 3-on kívül 75-80at menni?
mai rekord, Rákoskert-Pestszentlőrinci felüljáró (gyorsforgalmi), kb. 15 km 45 perc
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Robbanóanyag szállítás
A kocsi mindenoldalán fel van tüntetve, és ugyanaz vonatkozik mint az általad említett táblákkal szerelt gépjarművekkel, csak annyival szigoritva hogy a sehol sem állhatok meg ha meg vagyok pakolva, és bizonyos tömeg után a hadsereg-rendőrségi kiséretet kell kérni.
a követési távolság 50m-ről 80 méterre nő. -
Calogero
addikt
válasz
Boxer001 #2592 üzenetére
de én 20 éves kor alatt nem engedném az embereket vezetni.
Én nem csak korhoz kötném hanem IQ-hoz is.
Ma hajnali 3 óta úton voltam idáig és azt vettem észre hogy rohadtul nem ismerik az emberek a fekete kerettel narancssárga színű négyzetalakú tábla jelentését.
Odabújtak a hátsómba, nem győztem a visszapillantóba kuksolni. -
nagash
senior tag
válasz
Boxer001 #2602 üzenetére
Tökéletesen igaz amit mondasz. Én is tapasztalom mivel ''nagy'' autót vezetek kezdő szinten. Viszont jó tudni, hogy az autóm ugyanolyan jól lassul, mint ahogy gyorsul. Mivel még nem mindig tudom mennyi az annyi (szélesség, hosszúság, sebesség, távolság, köv.táv, fék táv) így inkább ragaszkodom a táblákhoz és a tanultakhoz. Aki gyorsabban tud/akar menni annak tessék. Egyébként biztos, hogy kezdő jogsival is legalább annyi hibát követünk el mint a tanulmányink alatt, csak nincs aki megmondja (megtudjuk, ha baj kerekedik belőle).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest