Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12057) Sk8erPeter válasza Penge_4 (#12055) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Idézlek: "Mivel első hozzászólásról van szó, még a lista elejére sem kerül a topic. Szépen ott marad a háttérben, úgyis az a lényeg, hogy a keresőrobotok és néhány balek lássa, aki bedől neki."
Minek dől be? Az első hozzászólásnak? VÁGOD, régen ez volt az, ami ma a téma-összefoglaló. Biztos lehet még találni topicokat, ahol nem kért meg senki modit, hogy rakja már be az 1. hsz tartalmát a téma-összefoglalóba. Tehát akkor ott balekok vannak... :W Ez a megfogalmazásod cseppet nevetséges, igazából ennyi volt a bajom az egésszel. Miért nem lehet normális stílusban elmondani, hogy a téma-összefoglalót kéne tudni szerkeszteni, nem az első hsz.-t, és ennyi.

(#12054) pepe091 :
[moderálva]

(#12053) canniball :

"Nem tudom mennyire lenne bonyolult megoldani de pl. lehetne egy olyan funkció a motorban, hogy amennyiben adott topikban másodszor szólnék hozzá és közben nem érkezett új hsz. akkor nem új post generálódik hanem az újabb válsz az előzőbe szerkesztődik bele felette a megválaszolt hsz. linkjével.
Ezzel szvsz megoldódna minden probléma és nem mellesleg a moderátorok is koncentrálhatnának a tényleges moderálásra."

Totálisan felesleges az egész első mondatban írt újítás. Erre való most az új hsz. írása.
A moderátorok most is koncentrálhatnak a tényleges moderálásra. Csak van egy-kettő, aki szegény rossz idegrendszere (vagy a némi hatalom élvezete) miatt görcsöt kap, ha egymás után már legalább két hsz.-t lát ugyanattól a júzertől.

[ Módosította: Barthezz2 ]

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.