Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
..mert az 1923. alkalommal is előröl írunk egy komplett webapp css-t
Ezt még csak sugallni sem szerettem volna

Saját toolkiteket, templateket, layout fragmenteket, makrókat használok, így nem mondanám, hogy mindig előröl kezdek egy komplett designt. Előfordul, hogy üres lapról kell mert speciális igény, de nem jellemző, hogy semmit ne tudnék felhasználni abból amit megírtam.
Lehet, hogy van eset ahol luxus a 100% "kézi" kód, nálam több munkánál is hosszú távú befektetés volt mindenkinek, hiszen évente újra elő tudom venni, lehet rá alapozni. Szemben egy keretrendszerrel vagy komponens gyűjteménnyel ami már az első napon szabotált volna, hackelni kell, lassú, fölös network zaj, stb stb.
A munkát azért fizetik mert energia, idő, befektetés részünkről..
Azénkétcentem

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Programozás topic
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest